Om at købe tøj i Kvickly plus vind 500 kr. til Coop

 photo P1010576_zpsfucrdcxp.jpgsponsindlægbjælke

Jeg har været forbi Kvickly for at shoppe tøj til mig selv. Kvickly? Tænker du – måske endda en smule forundret. Det gjorde jeg selv, da jeg blev spurgt, om jeg ville tage et smut forbi min nærmeste Kvickly for at se nærmere på Jackpot-kollektionen og for at teste shoppeoplevelsen på egen krop.

Kvickly er nemlig begyndt at forhandle Jackpot (det har de faktisk gjort længe nu, men jeg har ikke benyttet mig af det før nu), som IC Companies solgte fra til Coop sammen med Cottonfield for godt et par år siden. Tøjets kvalitet burde dog efter sigende være helt den samme som før, men det er prisen til gengæld ikke. Den ligger noget der ligner 25 – 50 % lavere, end dengang Jackpot var at finde på mere eksklusive strøglokationer. Nu er Jackpot i stedet at finde tæt på mælken og havregrynen, som naturligvis ikke giver samme shoppefølelse som i en lækker butik inde midt i byen.

Men Coop har nu gjort det godt. Tøjet fra Jackpot hænger ikke blot ude mellem det andet Kvickly-tøj, men har fået sin egen lille ’butik i butikken’ i supermarkedet, som næsten kan få en til at glemme, at man faktisk er et smut i Kvickly, når man bladrer gennem de enkelte styles. Det er et klogt træk. Den nuværende kollektion fra Jackpot er fyldt med økologisk bomuld, hør og uld, og farverne er holdt i fine efterårsfarver.

Jeg fandt lidt favoritter i den nuværende kollektion. En foret jakke med struktur i en fin blå farve, en vaflet strik i svagt lyserød og et par lækre ruskinds-slipons som alt sammen endte på en meget favorabel pris – især hjulpet på vej af, at der netop, da jeg var forbi butikken, var midseason-sale.

Kunne du finde på at shoppe tøj i Kvickly til dig selv? Hvis du svarer på det spørgsmål, så deltager du i min lodtrækning om 500 kr. på et gavekort til Kvickly, der også kan bruges til andre varer i butikken end Jackpot – dine indkøb af dagligvarer ekempelvis;) Jeg trækker en vinder om en uge den 4. november.

Se alt tøjet fra Jackpot her.

Du kan følge Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’

Processed with VSCOcam with f2 preset
 photo P1010570_zpsen8co2yk.jpg photo P1010561_zpsnjmofqcy.jpgDu kan følge Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

107 thoughts on “Om at købe tøj i Kvickly plus vind 500 kr. til Coop

 1. Jeg har godtnok aldrig gjort det, men det er muligvis mest fordi, vi handler i Fakta – og dér har de ikke så meget tøj. Jeg køber til gengæld altid strømpebukser i Fakta! 🙂 Men altså, jeg er ikke sådan sippet i det, tøj skal ikke hedde noget bestemt i min verden – så det kunne jeg sagtens, ja 🙂

 2. Jeg kunne sagtens finde på at købe tøj i Kvickly, hvis jeg finder noget, der passer ind i min garderobe. Der er ingen skam i ikke at gå i dyrt mærketøj 🙂 tak for en spændende blog.

 3. Spændende indlæg, der udfordrer min normale indstilling til tøjkøb! For som udgangspunkt har jeg ikke købt tøj i butikker som Kvickly – pånær strømper, strømpebukser osv. basicting. Men jeg kan bestemt ikke afvise, at jeg ikke kan finde på det i fremtiden – slet ikke når der via blogs som din, bliver sat fokus på det – det gør det altså i min verden lidt (mere) attraktivt 🙂

  Jeg skal da helt sikkert snuse til jackpotafdelingen næste gang jeg kommer forbi min lokale Kvickly! 😉

 4. Jeg er faktisk gået forbi de tøjstativer i kvikkeren mange gange – ja hver gang jeg handler ind, og der er faktisk flere ting, jeg har syntes godt om. Har dog ikke købt noget endnu, faktisk har jeg altid bare kastet et hurtigt blik i den retning på vej mig dagligvarerne. Jeg køber gerne uldundertøj til mig selv og min mand i Kvickly og uldne basisting til børnene. Så one day, måske?

 5. Ja det kunne jeg godt, og det har jeg allerede gjort op til mange gange, de har tit meget flot og kvaliteten er lige så god som mærketøj. 🙂

 6. Det kunne jeg sagtens, og gør det også. Jeg kan godt li’ at blande billige basics med second hand, og så har jeg en forkærlighed for lækre spanske støvler og tasker..
  <3

 7. Ja, det kunne jeg sagtens finde på og har også handlet tøj i Kvickly før 🙂 jeg bor ikke længere tæt på en Kvickly butik, men jeg ville klart køre efter et godt tilbud 😀
  Strikken på dit billede ser rigtig skøn ud 🙂

 8. Det kunne jeg godt finde på. Jg synes de har mange gode ting i Kvickly og fx.uldtøj til børn og jeg kunne sagtens finde på at købe tøj i Kvickly til mig selv, hvis snittet og kvaliteten er i orden.

 9. Sagtens! Ser tøjet godt ud, så er det mig komplet ligegyldigt om det er købt det ene eller andet sted. 🙂

  Godt nok en lækker lys bluse du har på! Den ser rigtig skøn ud. 🙂

 10. JA! Har faktisk ofte købt tøj der, især deres flyverdragter til børn er virkelige holdbare og holder alt vand, sne mm ude så ungerne er holder sig varme? har også været forbi deres dame/ jackpot afdeling!

 11. Ja… ville meget gerne købe tøj i kvickly. Desværre har jeg (stadig) en størrelse der gør at jeg skal skal kigge på plussizes og det er en trist affære… de har Max 2 hyldemeter i den lokale biks og der kan vælges imellem farverne sort, grå og mørkeblå… ellers er det i et snit der var moderne da min mormor var teenager

 12. Ja, det kunne jeg. Det er ikke naturligt for mig, at gøre det. Jeg kan af og til godt tænke, at kvaliteten ikke er ordentlig. Men ofte har jeg set, i bladet Tænk, at mange ting fra Kvickly rent faktisk vinder i bedste test. Jeg har købt ren uld til Naya Felicia der, hvilkethar haft den fineste kvalitet. Fint skriv og smuk er du i det tøj?

  Tanker Marianne

 13. Sagtens:-) Køber jævnligt supermarkedstøj til både mig selv og min datter, og har bestemt ingen skrupler over det (eller noget at udsætte på kvaliteten).

 14. Jeg kunne sagtens finde på at købe tøj i Kvickly, og det er også noget jeg har gjort før.
  Som studerende er der ikke råd til dyrt tøj, og jeg har flere gange fundet nogle lækre ting til billige penge. Tøj som jeg mener godt kan konkurrere med hvad jeg normalt finder i f.eks. H&M.
  Desuden er et par af mine favorit støvler fra Kvickly (som har høstet flere komplimenter fra veninderne) og ikke nok med det, har jeg netop set nogle ret fine ting i mandeafdelingen, som jeg gerne vil forkæle min kæreste med:-)

 15. Bestemt ja 🙂
  Har løbende købt til mig selv og begge mine børn. Endnu har jeg dog tilgode at få kigget og afprøvet jackpot.

 16. Ja, det kunne jeg godt. Hvis jeg står og mangler noget tøj er det ikke der jeg går hen for at lede, men hvis jeg alligevel er i Kvickly kan jeg godt finde på at “browse” og ind i mellem falder der lidt i vognen ?
  Børnetøj handler jeg oftere der. Gerne basistøj (strømper, strømpebukser, t-shirts , uldundertøj og termotøj)

 17. Ja, jeg handler tøj i Kvickly. Jeg finder altid et eller andet lækkert stykke tøj, når jeg kører til nabobyen (Middelfart) for at handle.
  De har nu også altid lidt lækkert i deres afdeling for dekorative pynteting fx. puder, vaser mv. 😉

 18. Jeg synes at man kan finde noget rigtig fint nogle gange, så jep jeg kan sagtens finde på at købe tøj i Kvickly 🙂

 19. Ja, det kunne jeg helt sikkert. Coop er meget miljøbevidst, og det virker til at det også afspejler sig i tøjet, hvilket betyder meget for mig. Hvor mit tøj er fra, er absolut ligegyldigt for mig, og faktisk tror jeg at 80% af mit tøj er genbrug. Mange af mine basicitems er fra Bilka (og de er altså totalt undervurderede!).
  Jeg skal i hvert fald et smut forbi og kigge tøj i Kvickly tror jeg 🙂

 20. Jeg køber meget undertøj i Kvickly. Jeg fandt en smuk blomstrede bh, som man vel giver 150 – 200 for i Gina Tricot eller lignende. I Kvickly kostede den 50 kroner, og den holder virkelig godt!

 21. Jeg ejer allerede både toppe, undertøj samt nattøj fra Kvickly, og jeg kunne bestemt finde på at købe mere tøj hos dem. Priserne er ihvertfald fair – og det er jeg som studerende så glad for!

  mvh Emma 🙂

 22. Ork ja, sagtens!
  Jeg har ikke råd til nyt tøj, så jeg køber gerne i Føtex og har da førhen også købt i Kvickly.
  Jeg er fløjtende ligeglad, hvilket mærke mit tøj har, så længe jeg synes det er pænt/fedt 🙂

 23. Det hænder at jeg støder på en uimodståelig sag, men det er tit men en smule skam at jeg harshoppet tøj i Kvickly.. et mindset jeg nok bør ændre 🙂

 24. Jeg køber faktisk oftest tøj i Kvickly… de har mange gode ting at vælge mellem + så slipper jeg for irriterende ekspedienter, det siger, jeg ser godt ud… om det så var en sort sæk, jeg trak over hovedet 😀

 25. Det kunne jeg godt – særligt hvis det er lavet som butik-i-butik koncept. Det giver lidt ekstra værdi og lækkerhed:) I øvrigt ret fint tøj, der gemmer sig i kollektionen!

  Jeg krydser alt hvad krydses kan!

  Og rigtig god weekend:)

  Kh

 26. Jeg har faktisk flere stykker tøj fra Jackpot i mit garderobeskab. Det er lækkert og i en god kvalitet!
  Jeg tjekker altid jackpot afdelingen, når jeg handler i Kvickly

 27. Ja da! For mig betyder det hverken noget hvor tøjet er købt eller hvilket mærke der står i nakken 🙂 Det har ingen betydning, hvis bare tøjet er min smag og lækkert at have på.

 28. Ja, det kunne jeg og det har jeg gjort. Det med shop in shop som du skriver er et godt tiltag som gør oplevelsen lidt mere modebutik, men uden at man skal ind til byen. Praktisk!

 29. jeg kigger altid lige udvalget af Jackpot tøj igennem når jeg er forbi Kvickly og kunne sagtens finde på at købe.
  Børnetøjet de har, har jeg faktisk købt rigtig meget af! Jeg synes det er mega smart og får ikke så mange trækninger hvis der kommer hul på knæet allerede første gang det er på, da priserne er så fine 🙂

 30. Jeg har faktisk allerede investeret i noget lækker Jackpot tøj i Kvickly. Men jeg kunne virkelig godt bruge en trøje, som den du bærer på ovenstående billeder. Og jeg kunne da også godt tænke mig noget god vin og en bøf… 😉 Men tøjet kommer selvfølgelig i første række, hvis jeg skulle blive den heldige vinder 😉

 31. Ja det kunne jeg sagtens finde på – så krydser fingre for at der kan blive en lille advents pakke til mig en søndag fra mig selv med et stykke dejligt tøj

 32. Altså Kvickly er ikke lige det sted, som jeg ville gå hen, hvis jeg skulle på shopping. Men hvis jeg i forvejen er i butikken, og jeg falder over noget, som jeg synes er pænt, så er jeg ligeglad med om det er købt i Kvickly eller et hvilket som helst andet sted 🙂 jeg har faktisk købt en del tøj i Kvickly gennem årene.

 33. Jeg har erhvervet mig rigtig mange gode basisvarer i Kvickly og sågar de fineste blå støvler, som har båret mig igennem mange spændende oplevelser. Så ja, jeg vil med glæde købe tøj i Kvickly!!

  Hav et dejligt efterår!

  De bedste hilsener,
  Katrine

 34. Både og – Kvickly er nok ikke lige det sted, jeg vil drøne hen som det første, hvis jeg manglede noget tøj, men jeg vil heller ikke holde mig tilbage, hvis jeg finder noget jeg godt kan lide. Kunne sagtens finde på at købe fx en masse basisdele i Kvickly og så kombinere det med nogle af de lidt dyrere mærkevarer

 35. Ja, helt bestemt! Som mor har jeg altid lidt for travlt i hverdagen, så hvis jeg kan kombinere min ungerne-er-puttet-og-far-passer-på-dem aftenindkøbstur med noget tøjshopping, er jeg hooked 😉 Køber i forvejen meget af ungernes tøj i Kvickly, Føtex osv, og har faktisk netop købt en ny kjole fra Jackpot – den er virkelig pæn, og jeg ku’ sagtens finde flere ting, der gerne måtte bo herhjemme 🙂

  Christine

 36. Sagtens! Det jeg går op i er om det er god kvalitet og ikke er fyldt med alt muligt gejl der ikke er godt for tæt kropskontakt men ser jeg noget virkelig fint glemmer jeg nogle gange at være så fandens hellig ??

 37. Har for noget tid siden købt en rigtig fin skjorte fra Jackpot i Kvickly, så ja. Gider dog sjældent købe noget der skal prøves, da jeg synes prøverummet i den lokale Kvickly er elendigt. Homewear køber jeg også, de har faktisk tit nogle ok ting under restsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.