Strik din egen Mads Nørgaard bluse med ekstra god samvittighed

 photo P1010912_zpsgkvvk5by.jpg

I dag modtog jeg en pakke med et lækkert, blødt strikkekit til en klassisk Mads Nørgård striksag til Blommen. Lige p.t. overvejer jeg, om jeg selv skal strikke trøjen, der vil gøre sig umådelig godt i vores hus til vinter og i haven som overtøj i det spæde forår, eller om farmoren skal have æren. Jeg har aldrig strikket en trøje eller cardigan til Blommen. Kun huer og andre småtterier. Der er nogen frygtindgydende over strik i den størrelse for en nystrikker. Og så med tofarvet mønster. Uf. Men en gang skal være den første. Jeg tænker dog, at jeg måske skulle starte ‘projekt strik i str. 4 år’ med en lettere (læs: hurtigere) sag end denne. Decisions Decisions.

Pakken er sponsoreret af Knithouse Denmark, der kontaktede mig for små to uger tilbage for at spørge, om jeg ville være med til at sætte fokus på deres koncept. Og det ville jeg så absolut. Det er nemlig både fint og elskværdigt.

Knithouse Denmark er en ny webshop med garn og strikkeopskrifter til børn og voksne – med et lille twist. Udover at sælge lækkert garn giver de nemlig hele deres overskud til Red Barnet, for at give en hjælpende hånd til verdens fattige børn. Det kan jeg lide!

Fordi Knithouse Denmark støtter Red Barnet, har de blandt andre designere fået gode, gamle Mads Nørgaard til at donere en sweater til dem, som de har omdannet til håndstrik, så man nu selv kan give sig i kast med modellen. Jeg er fan, og det var netop den model, jeg valgte, selvom der er en masse andet fint i shoppen. Fx denne lyserøde sag, som Blommen ville knuselske (måske endnu en sag for farmor), og denne elefanthue, som jeg helt sikkert skal have på pindene snart. Jeg har længe været på udkig efter en elefanthue, jeg kunne strikke, og denne lader til at have en fin pasform.

I skal virkelig gøre jer selv den tjeneste at kigge forbi siden. Priserne er rigtig gode (fx koster Mads Nørgaard-sættet sølle 240 kr.), og du køber simpelthen hele kit med opskrift og tilhørende garn. Der er en masse jeg kan lide, og også sager, der ikke lige er mig. Men som så ofte handler det om at forestille sig de enkelte styles i andre farver.

Varme anbefalinger til Knithouse herfra, som har sendt mig et strikkekit og ikke betalt mig for at skrive om dem. Jeg er bare ægte fan. 

Billedet herover er lånt af Knithouse. Fin trøje, ikke? 

 photo P1010909_zpsqqwebyzg.jpg photo P1010913_zpswginxdwa.jpg photo P1010905_zpsnmgnngx7.jpg photo P1010911_zpspllrxhni.jpg photo P1010906_zpstkypxtrj.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Strik din egen Mads Nørgaard bluse med ekstra god samvittighed

  1. Det var godt nok smart – jeg har længe tænkt på at det måtte være til at strikke den Nørgaard trøje selv, men det bliver da en hel del nemmere med “ægte” mønster til 🙂

  2. Det er et FINT koncept. Åh, gid jeg ku’ få gang i strikkemusklerne igen. Jeg er blevet decideret doven på det punkt. Det er, som om jeg altid bare falder i søvn, når jeg sætter med ned og slapper af og netop kunne strikke. Suk. Jeg tror ikke, du skal lade dig skræmme af mønsteret – altså, at der er flere farver. Det er jo gentagelse på gentagelse og man bliver meget hurtigt fortrolig med et diagram, især når mønsteret er så ‘ensformigt’. Go for it!

  3. Ej et fint koncept, Signe! Det kunne være man skulle kaste sig ud i det. Men med tanke på hvor lang tid mine andre strikkeprojekter tager, så er det måske ikke liiige det, jeg skal gå i gang med ?

  4. Kan se at den kun kan strikkes i str. 2 år eller 4 år. Min datter er 1½ år, så er I tvivl om hvilken størrelse jeg skal strikke, da jeg ikke gider strikke noget som hun er vokset ud af om få måneder. Ved du om den er stor eller lille i størrelsen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.