Måske verdens mest nuttede dansesæt

 photo P1010944_zpsrbv2wnes.jpgEn lille advarsel til dem af jer, der ikke synes om strutskørter, sløjfer og diademer. Nu bliver det nemlig meget prinsesset og tøset. 

Vi har, som den faste læser nok vil have bemærket, kastet os over dansen som den fritidsaktivitet, Blommen skal gå til. Vi har længe gerne villet have, at hun skulle gå til en aktivitet, og at det lige blev den helt klassiske standarddans var mere eller mindre en tilfældighed. Men det holder altså 100, og vi har slået os ned i et område, hvor der er en solid og stærk dansekultur og op til flere kendte danseskoler i vores baghave. Så alt giver mening på den front.

Og h o l d  n u  o p hvor er de små unger fra 3 – 5 år SØDE, når de danser, og det skorter ikke på fine strutskørter og små dansesko med glimmer i dansesalen. Forældre er ikke velkommen i salen under selve timen, men vi kan smugkigge gennem et vindue, og det benytter jeg mig af i ny og næ.

Vi fik netop dette bedårende dansesæt ind med posten den anden dag, og jeg kan ikke stå for det. Sættet kan bruges til alle mulige andre lejligheder end dans naturligvis, men det passer nu ret godt til formålet. Og sat sammen med diademet fra Tiger (som jeg også har i baghaven), så kan man jo næsten ikke blive mere prinsesseagtig, som nogen går en hel del op i for tiden.

Sættet er fra Knast by Krutter, der netop har fået ny, lækker webshop. Knast har en hel del andet tøj, der ville gøre det godt i dansesalen, og mon ikke, der ryger et par sæt mere i kurven, før sæsonen er omme. Jeg tror det.

Bodyen kan findes her og nederdelen her photo P1010939_zpsqojymyq0.jpg photo P1010936_zps2lv0aqpi.jpg photo P1010935_zps0s5op5x4.jpg photo P1010940_zpsjzbagwba.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment