Vind matchy søskendesæt fra Knast med lækre detaljer

 photo P1011146_zpsht4ntc8n.jpg

sponsindlægbjælkeKONKURRENCEN ER SLUT, KONKURRENCEN ER SLUT, KONKURRENCEN ER SLUT 

Det er blevet tid til en lækkerbisken af en konkurrence, venner. Og min blog kommer ikke til at flyde over med konkurrencer her i december. Dette bliver sandsynligvis den eneste af slagsen. Så ved I det.

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele denne med jer. Vi er blevet storforbrugere af Knast by Krutter til pigerne. Det passer i høj grad ind i vores univers – girly med kant. Brandet repræsenterer tøj, der på én og samme gang er simpelt og detaljeret. De enkete styles er altid enkle og stilrene, men så er der lige den dér detalje, der gør tøjet lidt ekstravagant – en lille krave, store guldpletter, et skirt på blusen, en sløjfe eller lignende. Jeg er fan!

Jeg har valgt nogle af mine største favoritter fra nuværende kollektion, som pigerne er i på billederne her, og som én af jer kan være så heldige at vinde.

Det er en svær opgave at tage billeder af de tøser, før de er smuttet langt væk fra min linse. Men jeg håber, I kan se sættene, som jeg for god ordens skyld også linker til herunder. Det er altså et af de mest cute søskendesæt, hvis du spørger mig. Matchy-matchy, men uden at sættene er helt ens og ’for meget af det gode’.

Du kan med andre ord være heldig at vinde følgende to sæt:

Til storesøster

Til lillesøster

Hvordan deltager du?

For at deltage skal du fortælle, hvorfor DU er vild med Knast by Krutter. Vinderen af konkurrencen annonceres her på bloggen på fredag den 4. december om aftenen.

HELD OG LYKKE 😀

 photo P1011162_zpssgotahje.jpg photo P1011159_zpsghysm8r3.jpg photo P1011151_zpspbns1mig.jpg photo P1011155_zps4a08stda.jpg photo P1011149_zpsewcow13m.jpgknast-by-krutter-246-10-25-gold-bow-skirt-and-1767-11-25-coral-gold-tee-ss.w1220.h1220.fill

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

58 thoughts on “Vind matchy søskendesæt fra Knast med lækre detaljer

 1. Jeg synes at de har så lækre detaljer på deres tøj og referecerne til 70/80érne er super fede udover det så er kvaliteten helt i top – derfor er jeg pjattet med Knast 🙂

 2. Åh jeg synes simpelthen det er så fint. Det var faktisk først på messen sidste gang jeg fik øjnene op for det, men de er så finurligt, skævt og fint på samme tid!
  Krydser fingre for det ville Lily blive lykkelig for den lille pyntegris! <3

 3. Jeg er vild med at Knast by Krutter får kombineret det praktiske/bevægelige med det æstetiske og detaljerede. Således at tøjet rent faktisk kan bruges at børn der bevæger sig (og tager tøj på selv) og at det lige det så lige har en flot detalje der bryder!!!

 4. Min datter eeeelsker flæser, guld og glimmer. Vi arver en masse tøj fra ældre kusiner og det er vi vilde med. Dog er der en del af tøjet der er lidt for tøset og glimmerdrysset til min smag…men min datter ELSKER det!! Knast by Krutters tøj er tøset på den helt rigtige måde, og det falder både i min og datternes smag. Om lidt kommer en lillesøster til verden…og mon ikke hun også bliver vild med det flæser og glimmer på den der afdæmpede måde!?
  Mange hilsner
  Sine Løkke

 5. Jeg syntes det er så fedt at tøjet har simple detaljer som en flæse, en sløjfe eller eller glimmerdrys. Min datter elsker tøjet det er nemlig også rart at have på – hun er meget sensitiv!

 6. Vi kan godt lide, at det er finurligt uden at det finurlige kommer til at tage al fokus og uden at det går ud over kvalitet og børnenes bevægelighed

 7. Vi er vilde med Knast by Krutter fordi det er lækkert tøj med fede detaljer. Min datter elsker det og mor her synes det er en lille smule federe at aflevere en stolt datter i cool outfit ? Sættet til lillesøster får vi nok ikke de 2 små brødre i, men så vil vi gerne forkæle niecen så kusinerne kan være matchy matchy til jul ?

 8. Fordi knast by krutter er så praktisk og simpelt i en travl hverdag, men alligevel super piget med detaljerne. Så skønt:-)

 9. Knast har altid efter min mening lavet tøj til børn som de kan bevæge sig i og stadig være rigtig pæne. Pænt pænt børnetøj når det skal bruges fx ved store lejligheder fx barnedåb og bryllup har tildens til især Ved de større børn at blive stivere i stoffet og i så fald hvis det er blødere så mister det hurtigt faconen og farven. Knast er bare go kvalitet til , efter min mening, seminarer dyrt tøj, men priser som stadig ligger i den lave ende fx til brug ved større lejligheder. Også er jeg bare vild med den nederdel!!!

 10. Jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke havde hørt om mærket før, men synes det er lige tilpas piget og praktisk, så vi krydser fingre for, at den den kommende storesøster og lillesøster på vej er heldige 🙂

 11. Elsker Knast by Krutter og har en del af det til datter. Jeg vil dog rigtig gerne prøve at vinde dette smukke søskendesæt til min gode veninde Louise som har de sødeste to piger og som er økonomisk udfordret og dermed ikke har råd til mange af de ting hun drømmer om at give til sine piger. Julen handler for mig om at vise andre kærlighed og håber virkelig jeg ville kunne glæde hende og pigerne med disse smukke sæt.

 12. Jeg kan rigtig godt lide de finurlige detaljer, som du også nævner. I første omgang faldt jeg for kjolen med den store krave, som Blommen vist også har, og nederdelene med sløjfer på, men siden har jeg også opdaget hvor fint meget af det andet er!

 13. Herhjemme er både børn og voksne vilde med Knast og Krutters retro-tvist. Børnene synes, det er sjovt at der er dyr, sløjfer eller flæser og mor får skønne flashbacks til hendes barndom 🙂

 14. Jeg har faktisk først for et par uger siden tilføjet den første ting fra Knast til min datters garderobe – den finste kjole, som hun elsker og det kan jeg ikke fornægte hende. Den er så smuk, i lyserøde farver og super lækker blød:-) Er jeg heldig skal vores søde lille kusine på 1 forkæles med lillesøstersættet, da vi ikke selv har sådan en:-)

 15. Jeg er vild med at det på samme tid skiller sig ud, men samtidig forstår at være elegant. Dejligt med et mærke, der ikke behøver at blande pangfarver og mønstre sammen for at skabe opmærksomhed, men forstår at bruge detaljen som det der fanger øjet.

 16. Jeg har altid haft en forkærlighed for cirkus. Og nu hvor jeg tænker over det tror jeg, at det er den lidt legende cirkusstemning i sløjferne, flæserne, kraverne og farverne der tiltaler mig 🙂

 17. Vi er store fan af knast her hjemme – Fordi vi elsker god kvalitet og en lidt iøjenfaldende stil ( min datter elsker opmærksomhed ) ?? ..

 18. Vi er vilde med Knast af helt de samme grunde som jer – det passer fuldstændigt perfekt ind i vores univers, girly med kant <3 Min store pige på 6 er helt pjattet med netop det – at hun ikke føler sig som en "tøsepige" i det, men derimod sej 🙂
  I øvrigt får jeg kuller i hjertet alene ved tanken om mine to piger i matchende sæt – Lilje på 6 år og Bjørk på 7 måneder <3 <3

 19. Knast by Krutter er et totalt lækkert tøjmærke, da der altid er fede og anderledes detaljer samtidig med at der er brugt dejlige materialer. Man lægger mærke til deres lækre tøj pga elegancen.

 20. Jeg elsker tøjet fra knast by krutter, fordi det har så meget personlighed … Det er pænt, men også lidt sjovt, så børn kan få lov at være børn 🙂 Det ville være perfekt til mine piger.

 21. Ret fed relancering de er kommet med ! Jeg er fan. Elsker ærmerne, sløjferne, detaljerne og farverne! Vega vil blive SÅ fin i storesøster-dresset og så ville jeg skænke min lillesøsters kommende februar-pige det lille sæt! Min søster har været sengeliggende de sidste par mdr af hendes graviditet, så hun fortjener det!
  Kram til jer

 22. Du beskriver ret godt præcis dét jeg elsker ved Krutter: det er girly med kant! ? Fine enkle detaljer, der gør det muligt at mixe/matche på mange måder og dét er jeg vild med ☺️

 23. Knast by Krutters tøj, er så lækkert i dets smarte design og ikke mindst bevægelighed. Det er SÅ fint, og det har altid de mest vidunderlige detaljer?
  Ville ELSKE at vinde et sæt til Alva pigen min???

 24. Jeg er vild med kvaliteten og de smukke detaljer! Thea havde en kjole på til jul sidste år og jeg synes bare detaljen ved skuldrene er så fine som noget kan være! Det ville være fedt at vinde juleoytfittet til i år 🙂

 25. Åh så fint!!! Og skønne tøser altså <3 synes du har fanget så fine søskende billeder 🙂
  Jeg kender ikke så meget til tøjet, men Lua har en bluse med flæser og den har bare holdt så pænt i vask!!! Så kan godt forstå at du er vild med deres tøj <3

 26. Er først lige blevet opmærksom på dette skønne mærke.! Min ældste datter er helt pjattet med nederdelene fordi de strutter så fint når man drejer rundt.! Det gør det fantastisk ?

 27. Hvor perfekt er denne konkurrence?! Jeg har en pige på knap 2 år og venter en pige til som kommer i marts. Og så elsker jeg Knast by Krutter! Netop de det små detaljer, som bare udgør hele forskellen. En lille krave på en ellers enkel body, dimser på skuldrene, flæser på bukserne, store guldprikker.. Jeg er så vild med det!
  Åh, hvor jeg krydser fingre for mog selv i denne konkurrence 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.