Om en mandag for halvanden måned siden og en donutgynge

Jeg fandt netop disse billeder som kladde i min backend, og de passer jo ret godt til i dag… hvis man altså sammenligner dagene 😉 Ellers har billederne herover fra en mandag for godt og vel halvanden måned siden ikke det store match med i dag. Slet ikke faktisk. 

Men der er dog en vis grad af aktualitet over billederne, fordi de fleste af os nok er i færd med at udtænke en plan for alle julegaveindkøbene. Ikke?

Et rigtig godt bud på en julegave til din tumling – stor som lille – er sådan en dims til din bObles-donut, der forvandler den til en sjov gynge. ‘Dimsen’ består af en plastikdel og et reb, der kan forvandle alle dine bObles-donuts (uanset størrelse) til en gynge. Det er smart, og den koster ikke mere end 269 kr., som er en billig måde at få en fin gynge på, hvis man vel og mærke allerede har en donut. Hvis ikke er en sådan også at anbefale. Vi bruger vores til både Blommen og til lillesøster.

Vi var selv forbi bObles denne mandag for halvanden måned siden for at testgynge og for at se mere på disse donut-gynger, og det var sjovt – og udfordrende. Det kræver nemlig sine armkræfter at holde sig på donut’en, hvilket betød, at vi (mest Blommen) havde en par styrt under prøveturene. Godt, at gulvet var polstret med bObles-gulv.

Julegavetip hermed givet videre til de af jer, der skulle mangle lidt inspiration.

God mandag. Og husk kaffen. Jeg trænger selv til masser af den i dag.

OG HUSK lige, at du her kan vinde det fineste sæt tøj til 2 børn fra Knast by Krutter til en værdi på 1.175 kr. 

Blommens tøj: Kjole/Soft Gallery, Trenchcoat/Zara, Støvler/Kavat, Tørklæde/Milk Copenhagen

Lillesøsters tøj: Cardi/Poppy Rose, Tunika/Christina Rohde, Strømpebukser/MP photo P1010501_zpsocr0ejp8.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Om en mandag for halvanden måned siden og en donutgynge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.