Glædelig 1. dec. og lidt om (u)frivillig hjemmepasning

Billede: Jeg er vild med, at jeg i år har min helt egen chokoladejulekalender – Johan Bülows ER altså kræs. Blommen har også fået en i år. Den skulle selvfølgelig være med Elsa og Anna på.

Så blev det endelig december. Endelig(!) skriver jeg, fordi hjemmets treårige har talt om den måned som bare pokker i lang tid nu. Og jeg forstår hende. Var der noget mere magisk end december måned dengang i børneland. Nej, ikke rigtigt, vel?

Vi har i dag tændt for kalenderlyset, været udsat for frække nissedrillerier, åbnet chokoladejulekalender, hørt julemusik, set jule-tv osv. Sådan alt imens, at nogen (læs: jeg) forsøger at holde styr på det hele her hjemme sideløbende. Og det kan godt være en opgave, der er svær at overkomme somme dage her i barselslandet og midt i husrenovering. JEG GLÆDER MIG til, at vi kan tage vores 1. sal i brug, så vi ikke længere kun skal bo i en stue.

Egentlig fortjener november måned en status, før der går for meget december i den. Det er nemlig sådan en måned, der vil være sjov at se tilbage på i et komprimeret blogindlæg retrospektivt. Måneden har været hæsblæsende. Mildest talt. Men der er lige et par sager, der skal falde i hak, før jeg kan gøre offentlig status. Jeg er lidt bange for Nemesis, skal jeg sige jer.

Men for nu er jeg altså typen, der er på barsel med to piger på én og samme gang. Det var ikke planlagt. Men sådan blev det. For nu. Og nu er jeg i færd med at finde gode tilbud i København til treårige og deres mødre. Vi har allerede en lang liste, men kan du anbefale gode legeklubber og andre fritidsaktiviteter, så råb gerne højt.

Glædelig 1. december.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Mette 2. december 2015 at 6:42

    Og del endelig hvad du har fundet af aktiviteter – står snart i samme situation med en 3 årig

    Reply

Leave a Comment