Hjemmets nye dille: Juleperlerier

 photo P1011273_zpskejpkquu.jpg

Vi har kastet os over de gode gamle Hama-perler. Sådan for alvor. Indtil nu har det mest været Blommen, der har lavet et par farverige plader, mens jeg fiksede et eller andet i hjemmet. Men nu er jeg også blevet bidt af perleriet, og vi har bestilt en kæmpe bunke perler hjem, som vi kan boltre os i (næsten da!). Vi har lavet en masse forskelligt allerede, og især har jeg prioriteret at lave lidt julepynt, som nu hænger på min spinkle stuegran. 

 

En egentlig diy-guide behøves vist ikke, og I er mere end velkommen til at gøre mine kreationer efter, hvis I skulle have lyst. Se især sidste billede i indlægget, hvor pladerne ligger fladt og er lige til at gøre efter. Jeg har fundet inspiration til mønstre mange steder online, og selve perlerne købte jeg lige her, hvor en pose med 1000 perler kun koster 10 kr., og hvor portoen endda er helt fair.

Jeg bestilte lidt i vildskab og uden at koordinere med de projekter, jeg kunne tænke mig at lave, så vi mangler allerede en del farver. Efter jul må jeg derfor bestille en omgang mere, tror jeg 😉 Det er jo et ret billigt krea-projekt i forhold til de fleste andre. Og det er simpelthen så hyggeligt og meditativt at sidde og perle. Blommen elsker det også og spørger p.t. flere gange dagligt, om vi skal lægge perleplader sammen.

I modsætning til Blommen, har jeg holdt mine små værker i sort og hvid. Det giver et ret fint og roligt udtryk, synes jeg, som pynter fint på min stuegran lige nu. Jeg har givet hver figur en hvid bomuldssnor og to glaskugler fra Søstrene Grene for at fuldende projektet.

Så hermed lidt perler på juletræet fra os til jer 🙂

 Er I mon også til perlerier hjemme hos jer?  photo P1011282_zpskotyn5vo.jpg photo P1011275_zps5e2wfq6o.jpg photo P1011276_zpsh06k11dg.jpg photo P1011279_zpsdaoy2u37.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment