‘Krise’ afværget og lækkert strømpeudsalgstip

 photo IMG_3498-2_zpssc2qdbfx.jpgDen kolde SoMe-tyrker varede ikke længe. Pigerne og jeg smuttede i dag til Frederiksberg efter frokost for at købe en ny iPhone til mig. Så udover, at det er usandsynligt træls(!) at smelte sin iPhone på en kogeplade, så er det sandelig også rart at få den 6’er, som jeg har været så håbløst lang tid om at få fingrene i. Ikke at forskellen mellem de to – 5’eren og 6’eren – er skelsættende, men jeg er fan af Retina HD-skærmen. Den skal man slet ikke kimse ad.

Og min sidste backup af al iPhone-content lå en god måned tilbage, hvorfor alle billeder fra jul og nytår er pistvæk. Det kunne have været meget værre, og den backup er faktisk kun foretaget, fordi iPhonen dengang lod til at være stendød. Held i uheld – populært sagt. Vil du i øvrigt se, hvordan en smeltet iPhone ser ud, så tjek på Snappen nu (plummumdk).  

Heldigvis havde jeg også mit store kamera fremme juleaften, men ikke til nytår at all. Lidt ærgerligt, når nu det var lillesøsters første af slagsen. Men nu har jeg lært lektien og vil fra i dag sørge for jævnlige backups. As if… Og så ikke ét ord mere om det emne.

Vil du i øvrigt ‘allerede’ nu læse om vores børnevenlige nytårsaften, som vi fejrede med disse kæmpesøde Østerbro-peeps, så læs med her, hvor Stine har skriblet om aftenen og lidt om alt hvad den indebar af lækker mad, babyputning og tumlingeleg.

Og nu et lille tip. Ja, vi springer lidt i emnerne i dag. Strømpebukserne på billedet over teksten er fra MarMar Cph og har været Blommens foretrukne denne sæson. Vi fik dem til et blogevent for 100 år siden. Strømperne er smukke i farven og er derfor vældigt appellerende til en tre- snart fireårig, og så sidder de perfekt på ben og mave.

Jeg opdagede i går, at netop de karrygule og rosa er på udsalg nu med 40 % lige her. Derfor har jeg selv bestilt to par til lillesøster også. Tip hermed givet videre, hvis du skulle mangle lækre strømpebukser.

God aften.

Kh, S


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Signe / Copenhagen Kiddo 13. januar 2016 at 22:17

  Uuuh Signe, jeg er lidt misundelig på din iPhone! Jeg er SÅ træt af min….
  Godt gået at du lige tog på shopping med de to piger 🙂

  Kram

  Reply
 • Cecilie 15. januar 2016 at 15:17

  Du har sikkert helt styr på teknikken osv., men bliver nødt til lige at spørge om du by any chance har haft iCloud eller fotostream slået til, så du kan genfinde billederne alligevel? (Ikke for at vade i det, da du jo også selv har skrevet “ikke mere om det”, men bare en tanke, så de måske ikke alligevel er gået tabt… <3). Klem

  Reply

Leave a Comment