Egomoren

152-290-01_936_dkk_499_-_71_50

Find kjole her og bluse her

Et lynhurtigt aftentip her fra.

MarMar Cph. har endnu engang fyret op under udsalgskedlerne, og man kan erhverve sig mange af deres it-items til billige penge nu. Selv har jeg – helt ego-ish – netop kastet en børnekjole i str. 14 år i kurven. Jeg har set på kjolen ved flere lejligheder, så nu måtte det være. Jeg sidder og fotryder lidt, at jeg ikke smed en kjole mere i den virtuelle kurv i str. Blomme. Men i dag skulle jeg forkæles 🙂 Og vi skal ej heller glemme, at den lille dame fik lokket sådan cirka 47 par ‘Elsa-strømper’ ud af sin mor på dagens bytur. 

Var nedenstående bluse tilbage i min størrelse, skulle den absolut også her hjem og bo. Den er SÅÅÅÅ fin. Fx til et par skinny læderbukser. Ja, tak.

Bare et tip fra mig til jer. Selv tak 😉

Find kjole her og bluse her

152-170-06_613_1_1

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.