Ny hverdag

For første gang i, hvad der føles som, en evighed har jeg en formiddag helt alene. Kun mig foran computeren med en kaffe ved min ene side og en babyalarm ved den anden. Lillesøster sover lur, og Blommen er et par timer alene i den nye børnehave…

Bemærk: Cykelvognen i dette indlæg er sponsoreret med henblik på test. 

Og præcis sådan nåede jeg at starte på et blogindlæg i går, før lillesøs blev vækket af et pakkebud, der skulle aflevere en pakke til os. Så nu prøver jeg igen 🙂 Indledningen kunne nemlig være præcis den samme i dag.

Hverdagen har taget en drejning igen. Størstebarnet er pludselig ikke hjemme hos os mere hele dagen, og selvom vi stadig er i indkøringsfasen i den nye institution, kan jeg absolut mærke, at symbiosen – den trygge boble – er brudt. Det skal alle parter vænne sig til, men det er et sundt opbrud. Det kan vi mærke. Og indtil nu lader det til, at den nye institution er virkelig god. For os. Og for vores Blomme. Vi er taknemmelige, fortrøstningsfulde og tager et lille skridt ad gangen.

Hver dag smutter jeg af sted mod børnehaven på min spritnye cykel, som jeg i sidste uge kastede en del tusinder efter. Den gamle mintgrønne bedstemorcykel er lige til skrotpladsen, så der måtte en ny til, så jeg inden længe kan tilbagelægge de 8 km både til og fra arbejde hver dag.

Bag på cyklen sidder vores cykelvogn med begge piger i. Vognen skrev jeg allerede om her, og den er simpelthen et kæmpe hit. Også bag på en cykel og ikke blot som søskendeklapvogn, som jeg hidtil har brugt den til. Jeg havde faktisk ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at så stor en vogn kunne være SÅ nem at køre rundt med. Det går let både over bump og gennem sving. Jeg kommer med en gennemgribende anmeldelse af vognen en af dagene med detaljebilleder und alles. I har nemlig været en del, der har vist interesse for den både her og på IG.

Vognen kan købes her til kun 1999 kr. lige nu sat ned fra 6000 kr.  

Jeg er ude igen. Jeg har en date med Prinsesse Elsa, der skal hentes igen om ikke alt for længe.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Christina Thomsen 5. februar 2016 at 12:28

  Hejsa,

  Først, tak for en hyggelig blog:)

  Jeg har et lille spørgsmål til vognen, som du måske kan opklare for mig:) Skal man bruge regnslag separat eller er det yderste lag nok, hvis den fx ikke kan stå under halvtag i institutionen.

  Reply
 • Signe // Copenhagen Kiddo 5. februar 2016 at 19:38

  Det er så spændende med det børnehave der, Signe. Jeg glæder mig umådeligt meget til at sidde og drikke en kaffe eller et glas vin med dig snarest og høre om det hele 🙂

  Kram

  Reply

Leave a Comment