God weekend, peeps 

  Selvom mine dage blev radikalt anderledes efter størstepigen startede i den nye børnehave (som vi indtil nu kun bliver gladere og gladere for!), har jeg egentlig ikke følelsen af mere tid.

Jovist, min formiddagspause under lillesøsters lur er så tiltrængt, og jeg labber stilheden og roen i mig. Virkelig. Det er opladningstid. Men jeg når ikke rigtig en dyt og er konstant bagud med alt på den praktiske front. Det har jeg så valgt at have en rimelig laissez-faire tilgang til, men det der hus laver jo ikke sig selv. 

Men hey! Vi er netop begyndt at male på førstesalen, og DET er kæmpe sager. Både Blommen og jeg svang penslen tidligere i dag. Det betyder, at vi er tæt på at kunne holde rejsegilde deroppe, og jeg kan næsten ikke få armene ned. FARVEL til soveværelse i stuen. Dét show, der snart har stået på i evigheder, er jeg altså totalt færdig med. 

Om et par uger går VVS’eren amok hos os, og så starter projekt badeværelse nr. 1. Eller det er egentlig startet lidt allerede. I går bestilte jeg fx et badekar – fritstående, ovalt og ret spa-ish. Glæder mig til mine stunder i det. Si’r det bare. 

God weekend til alle jer! 

Kh, Signe

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “God weekend, peeps 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.