Vind billetter til snigpremiere på ny Disney-film

Filmplakat

KONKURRENCEN ER SPONSORERET

Hej venner! Nu skal én heldig læser have en chance for at forkæle børnene med en fantastisk oplevelse. Jeg udlodder nemlig 4 billetter til snigpremieren på ’Løvernes Garde’, som er fortsættelsen af Disneys fortælling om ’Løvernes Konge’ samt en lækker merchandise-pose. Snigpremieren finder sted i Falkoner Bio på Frederiksberg, og jeg deltager selv med hele familien.

Så hvad er der los? Den storslåede fortælling om Disneys ’Løvernes Konge’, som jeg vitterligt elskede som barn, fortsætter nu i tv-serien ’Løvernes Garde’, som allerede nu er  en stor succes i USA. Tv-serien indledes med den 45 minutter lange film ’Løvernes Garde – Brøler igen’, som får premiere den 9. april kl. 9 på Disney Junior.

Det er altså snigpremieren på denne indledende film, som én af jer kan vinde 4 billetter til.

I ’Løvernes Garde’ er vi tilbage på Kongesletten, men følger denne gang den unge løve Kion, som er søn af Simba og Nala og lillebror til Kiara.

Jeg glæder mig til at gense løverne på Kongesletten, og jeg glæder mig til, at Blommen skal fortrylles af universet, som jeg selv blev for mange mange år siden i en biograf med min mor og min lillebror. Og jeg tror, det bliver en sand børnefest i Falkoner-biografen. Har hørt en fugl synge om, at der også vil være ansigtsmalere og godteposer 🙂

For at deltage i konkurrencen om de 4 billetter skal du blot fortælle hvilken Disney-film, der var/er din yndlings. Jeg finder en vinder den 21. februar. Held og lykke!

Kh, SigneKion_Faces_1

THE LION GUARD - Disney Television Animation has begun production on "The Lion Guard," an animated television movie and series that continues the story introduced 20 years ago in the acclaimed Disney animated film "The Lion King." Geared towards kids aged 2-7 and their families, "The Lion Guard" television movie will premiere in fall 2015 and the subsequent series will debut in early 2016 on Disney Junior and Disney Channel. (DISNEY JUNIOR) KION

THE LION GUARD - Disney Television Animation has begun production on "The Lion Guard," an animated television movie and series that continues the story introduced 20 years ago in the acclaimed Disney animated film "The Lion King." Geared towards kids aged 2-7 and their families, "The Lion Guard" television movie will premiere in fall 2015 and the subsequent series will debut in early 2016 on Disney Junior and Disney Channel. (DISNEY JUNIOR) KION

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

50 thoughts on “Vind billetter til snigpremiere på ny Disney-film

 1. Min ynglings Disney var og er Ariel, og den glæde er smittet af på mine 4 årige tvillingepiger som også elsker den og gerne ser den igen og igen

 2. Uh…. Der er mange virkelig gode. Min favorit som barn var “den lille havfrue” i dag elsker jeg at se “Big Hero 6” med min store dreng.

 3. Jeg har altid været helt fascineret af Skønheden og Udyret og så kommer Løvernes Konge lige efter.
  Jeg har virkelig haft mange gode hygge timer under dynen i selskab med Belle, Udyret, Simba og Nala 🙂

 4. Løvernes Konge – helt klart! Den har vi endnu til gode at vise min 4-årige datter. Hun elsker alle de Disney-film hun er blevet præsenteret for og vi kan også alle sangene 🙂

 5. Min yndlings Disney film er Robin Hood, det har det altid været, og det er jeg sikker på at den altid vil være min favorit 🙂

 6. Helt klart Den lille havfrue. Min søster og jeg så den så mange gange, at de første 7-8 minutter af vores vhs-bånd var fuldstændig tyndslidt og meget sløret.

 7. Lidt kliche men min yndlings er faktisk Løvernes Konge!

  Kan stadig tydeligt huske dengang jeg så Løvernes Konge i biografen med min mor og min bedste veninde – filmen er stadig efter min mening den bedste Disney film 🙂

  Hvis jeg vinder, så skal min mand og bonusdatter med. Vores datter på 18 mdr er nok liiiige lidt for ung, så vi inviterer min bonusdatters bedste veninde med i stedet – lidt som dengang jeg så Løvernes Konge 🙂

 8. Askepot og Skønheden & Udyret har været mine favoritter. Mine børn elsker Frost og Rapunzel. Vi har haft de fleste Disneyfilm på dvd, det er fedt at mine børn har arvet min kærlighed til tegnefilm så vi alle kan hygge i sofaen eller biografen med en Disneyfilm.

 9. Jeg var vild med Ariel & Skønheden & Udyret! Må vist snart finde de gamle klassikere frem til pigerne igen <3

  Vi vil super gerne i biografen og blive malet 🙂

 10. Jeg har faktisk været helt vild med løvernes konge og har både film og singalong (sangene) på VHS stadig et sted hos mine forældre. Så ville glæde mig til at se fortsættelsen (og ja…vise det til mine børn også:)))

 11. Min favorit er Løvernes Konge og derefter er Aladdin samt Skønheden og Udyret også i høj kurs ?❤️? Det er nostalgiske film for mig, da vi tog fra Lolland og til København og i Palads for at se den nye Disneyfilm i december ?

 12. Favorit film var løvernes konge og skønheden og udyret.
  Pt ser vi cars, frost og inderst inde.
  Vil elske at overraske min datter og min veninde og hendes datter til en tur i biffen.

 13. Skønheden og udyret ❤? Det var den film der blev set flest gange i min barndom.
  Det er bare så fantastisk at sidde nu og se dem på ny sammen med sine egne børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.