Kom med mig til eksklusivt event i Tinderbox på Fisketorvet

2 (1)

SPONSORERET KONKURRENCE

AFSLUTTET KONKURRENCE

Nu har hele 5 af jer muligheden for at komme med mig til et lille lækkert shoppe-event på Fisketorvet i anledning af, at Tinderbox åbner butik derude den 4. marts. Tinderbox, der fylder intet mindre end 672 m2, er proppet med det lækreste af det lækreste børnetøj fra blandt andre Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og Stella McCartney. 

Åbnings-eventen finder sted dagen før den officielle åbning den 3. marts fra kl. 16 – 17, og vi skal forkæles med lækre snacks og goodiebags til en værdi af minimum 1000 kr. med fine sager fra Tommy Hilfiger, MarMar og Little Remix.

Vi er kun 4 bloggere, der hver har 5 læsere med, så eventen bliver med andre ord holdt super eksklusiv i en lille lukket kreds. Vi får desuden lov at shoppe med 25 % rabat, så der er fin mulighed for at fylde op i børnenes forårsgarderober. Og medbring endelig dine børn. Der vil være en lille skattejagt og andet underholdning med sjov og ballondyr, så de er godt underholdt mens du shopper 🙂

Vil du med? Så smid en kommentar her under, hvor du fortæller, om du tager dine børn med til eventen? Jeg trækker fem heldige læsere blandt kommentarerne allerede på fredag om 2 dage. 

Held og lykke!

Og bliver du ikke en af de heldige 5, så er dette værd at bemærke: I Tinderbox’ åbningsweekend, der løber fra fra fredag den 4. til og med søndag den 6. marts, vil der, udover gode åbningstilbud, også være underholdning til de mindste, som inviteres på eventyrjagt med hekse, trolde og prinsesser. Så måske skulle du tage hele familien med på Fisketorvet, hvor der generelt er sørget godt for børnene med amme/puslerum, flere forskellige legespots etc.

Kh, Signe

Og p.s. hvis du vil forbedre dine vinderchancer, så gør du klogt i at deltage i samme konkurrence hos Signe også. Det kan du gøre lige her 🙂

2 (2) 2 (3)2 (4)

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

49 thoughts on “Kom med mig til eksklusivt event i Tinderbox på Fisketorvet

 1. Jeg ville tage mine to piger med, på hhv. 5½ og 2 år, især den store ELSKER allerede at shoppe! 🙂 Og jeg er vild med Tinderbox og deres fine udvalg af mærker. Jeg ville også tage lillebror med, som ligger i maven og venter på at komme ud til sommer – så jeg ville klart benytte mig af de 25 pct. rabat til at få indkøbt noget meget tiltrængt drengetøj!!

 2. Det lyder som et rigtig hyggeligt event – og fedt, at der er arrangeret en masse skæg og spas til børnene! Jeg ville bestemt ikke tøve med at tage min 2 årig vildbasse med, hvis jeg fik en invitation.

 3. Min skønne pige på 4, som elsker både tøj, ballondyr og skattejagt? Og så lillebror i maven – eller måske i barnevognen, hvem ved…

 4. Jeg ville tage mine drenge på hhv. 2 år og 6 uger med. Den ældste er i forvejen vild med Fisketorvet (rutsjebane, fisk, rulletrapper og elevator – whats not to like?!), så han ville synes det var en fest!

 5. Ville tage mine tvillingedøtre på 4 år med. De har helt styr på det med at shoppe (hvor får de dog fra) ? Og de elsker at prøve og få nyt lækkert tøj

 6. Jeg ville tage min datter Lærke på 2 1/2 år med. Hun er allerede begyndt at have en mening om sit tøj, så hun ville elske at gå rundt og kigge…

 7. Dét lyder super spændende og hyggeligt!!! Jeg har ikke store børn, men jeg ville tage min 9 måneder “gamle” dreng med. Han hygger sig alle steder, så han vil helt sikkert nyde at komme med på shoppetur. Eeeelsker Tinderbox

 8. Hvis jeg fik en plads ville jeg tage min søn på halvandet år med. Han elsker at der er gang i den- og kunne godt bruge noget nyt tøj!

 9. Det er da den fedeste GAW! For det første ville det være mega hyggeligt, at møde dig Plummum – elsker din blog og har gjort det siden jeg var gravid for første gang. Du er SÅ inspirerende ?
  Jeg ville helt klart tage min datter på 3 år med, vi elsker Tinderbox i FRB. Centeret, så den i Fisketorvet skal helt klart også opleves ?

 10. Årha, så lækker en event ville elske at deltage!! Jeg flytter tilbage til dk den 1/3 efter 2,5 år i udlandet, og tænker da det vil være en fin start for mig og mine 2 drenge på hhv 1 år og 4 år. Så kan vi alle få et tiltrængt afbræk i flyttestresset, de vil elske at komme med så de ikke kun skal se mor og far pakke ud og løbe rundt med hoveder under armene;-) Det ville også være den oplagt mulighed for at få opdateret deres garderobe så de begge er klar til en ny hverdag i ny børnehave og vuggestue. //Cathrine

 11. Jeg vil tage min Vigsen på 1 år med hele vejen fra Jylland og lave det til en hyggelig tøsetur ☺️ Shopping er man aldrig for lille til ❤️

 12. Jeg vil tage min Vigsen med på 1 år ❤️ Vi vil tage turen fra Jylland på en tøsetur inden hun skal være storesøster. Shopping og hygge med hende ville være fantastisk ❤️

 13. Jeg ville tage mine to piger, Ella på 6 år og Majse på 3 år med, de vil elske en god skattejagt.
  Jeg har endnu ikke oplevet en Tinderbox butik, men jeg er stødt på navnet flere gange – og jeg kan jo læse mig til at det er lækre mærker!!!
  Håber jeg er en af de heldige! ?

 14. Det lyder super hyggeligt og jeg ville tage min datter Esmaralda, på 2,5 år med..:) Hun skal være storesøster til april, så lidt lækker shopping og hygge ville være helt fantastisk..????

 15. Fedt event og super konkurrence? Jeg er den heldige mor til to spradebasser på knap 3 år. En dreng og en pige. Mon ikke de ville elske sådan en shoppetur med mig. Lidt for mor og lidt for dem?? Lækkert tøj til gode priser er lige i øjet?

 16. Hvis jeg er den heldige så tager jeg hele flokken af banditter med. Tilde har fået en mening om sit tøj efter hun er startet i skole og de små drenge vil elske skattejagt! Og så skal de selvfølgelig forkæles med lækkert nyt tøj.

 17. Jeg ville elske at komme med til sådan et event – det er på tide at prikke hul på barselsboblen. Og skulle jeg være så heldig, vil jeg tage min 4 uger gamle datter Sophia med

 18. Jeg ville elske at komme med til det event ? mærkerne er lige i skabet og ville være dejligt at fylde Rebecca Stella’s forårs gaderobe op. Jeg ville dog ikke kunne tage RS med da vi bor på Bornholm ?

 19. Ville elske at komme med til det event ? De mærker de forhandler er lige i skabet! Ville være dejligt at fylde Rebecca Stella’s forårsgaderobe op men hun kan desværre ikke komme med ?

 20. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at være en af de heldige vindere. Hvis jeg vinder vil jeg tage min 9 mdr. gamle søn med, fordi han er så mega dejlig og altid spreder godt humør omkring sig. ?❤

 21. Jeg ville tage mine to drenge Anton på snart 4 år og Viggo på 1 år med, jeg er sikker på at både de og jeg ville synes at det var et stort hit

 22. Jeg vil selvfølgelig tage mine to børn med på 6 og 7. Har en af hver. Og den mindste har fødselsdag dagen før, så hun vil elske en shoppetur 😉
  De er vel godt opdraget hjemmefra ?

 23. Det lyder da som en helt skøn kombination af shoppingevent og sjov for ungerne.
  Jeg vil tage min søn på halvandet år med 🙂

 24. Fantastisk konkurrence ??? Jeg ville tage min datter Esther med på 1,5 år, og ville elske at shoppe løs til hendes forårs-og sommergarderobe blandt alle de fine mærker ??

 25. Hvis jeg kan overtale ham, vil jeg tage den mindste dreng på 8 med…. han er normalt ikke den store shopper, men hvis han finder ud af, det dels drejer sig om tøj til ham OG at der sker en masse spændende ting, er jeg sikker på, han vil være anderledes motiveret 🙂

 26. Skattejagt! Så må jeg hellere tage min piratpige på 3 år med. Der bliver lavet skattekort til den store guldmedalje herhjemme. Måske tager vi lillebror på 1 år med, hvis vi er heldige og får en invitation. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.