Den der barsel synger på sidste vers nu

 photo IMG_2493-2_zpse1tb6mcs.jpg…. allerallerallersidste faktisk. Og når jeg ser på billedet herover, får jeg lyst til at gøre det hele igen og igen og igen. Billedet er vel nærmest et år gammelt nu og stammer fra en dejlig dag sammen med min partner in barsels/cake crime. Hold nu fast, hvor har det her år været helt igennem fantastisk. Jeg har nævnt det før, og jeg bliver gerne ved… og ved 🙂

Jeg savner ærlig talt barslen, før den er slut. Alle mine barselsveninder fra denne omgang er for længst ude i ‘den virkelige ‘verden. Jeg hader i øvrigt det udtryk. Er barselsverdenen ikke virkelig eller hvad? For mig er den i den grad virkelig. Jeg forlængede barslen med de 8 uger, som man kan vælge at gøre (ja, man kan endda også vælge at forlænge med 14). Vi vidste allerede lige efter fødslen, at jeg ville få maks brug for den ekstra tid med vores hus-/lejlighedssituation. Og vi fik ret.

Men jeg er ude igen. Jeg maler nemlig i virkeligheden stuk lige nu 😉

Kh, Signe

P.s. Min barnevogn er fra OrbitBaby, og kan købes lige her.

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment