Havenørderi for en newbie

 photo P1011898_zpsjzmrduwb.jpgJeg drukner jer lige i en omgang blomsterspam. De her billeder gør mig simpelthen glad. Måske har de samme virkning på jer!?

Det er forår, og det betyder travlhed for havefolket, har jeg ladet mig fortælle. Der skal beskæres, sættes løg, ryddes op etc. Jeg har ikke en dyt styr på det hele endnu, men jeg ved, at en af mine første opgaver er at beskære mine roser. Det har jeg så fundet ud af, er en større videnskab. Der er nemlig ingen gyldne regler. Beskæringen tager udgangspunkt i rosens type, og i det formål, man vil bruge rosen til. Jep. Men jeg tror, at jeg efterhånden har læst så meget om rosebeskæringen, at jeg er klar til at kaste mig ud i det. Ha ha. Fagre nye verden. Hold k&%€t, hvor jeg elsker at nørde den.

Jeg overvejer at tage jer med i processen og lave et indlæg om beskæringen. Så kan de af jer, der ikke magter mere af min detaljerede havesnak, bare smutte uden om de indlæg 🙂

Men se lige de blomster her. Jeg har netop plukket dem, så de er fuldkommen garden fresh! Det er forårsbebuderne.

Marts længe leve, eller noget i den stil!   photo P1011897_zpsytikwipx.jpg photo P1011896_zpse47tmild.jpg photo P1011901_zpskviplp0c.jpg photo P1011895_zpsybb5oabe.jpg photo P1011900_zpstldaecub.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Maria 9. marts 2016 at 12:31

    Jaaa masser af havetips til novicer.

    Reply

Leave a Comment