Lørdagsplaner, forårshumør og lørdagsdetaljer

 photo P1011948_zpshibinqlk.jpgIndeholder reklame i form af et affiliate-link

Sikke et vejr. Foråret har ramt vores have, der er fuldkommen badet i sol i dag. Ahhhh.

Pigerne og jeg havde tidligere i dag en lege/strikke/hygge-date i vores hood, som desværre blev aflyst. Men det gav os tid i haven. Tid til beskæring af rosenbede, tid til at luge og gøre pænt (shit, der er lang vej endnu) og tid til at køre med Kasper i tømmerhandelen efter nye forsyninger. Slet ikke så skidt, vel? 🙂

Foråret skriger på fornyelse på alle fronter. Ikke kun i haven. Jeg craver en forårs-upgrade af garderoben. Det kunne jeg især mærke i morges, da jeg lod blikket glide henover de mørke, tunge og uldne vinter-items. Der måtte lyse farver til i dag, og løsningen blev en sart rosa strik med en blondebluse indenunder. Elsker den kombi. Og det var en perfekt løsning til en dag som i dag, hvor temperaturmåleren stadig ikke viser meget over 5 grader.

Blondeblusen med halskrave er fra Rosemunde, og trøjen fra Jackpot. Jeg kan simpelthen ikke finde blondesagen online, men lige her, finder I mange lækre blonder fra Rosemunde, der er ret god til den slags.

God lørdag, venner!

Kh, Signe

 photo P1011950_zpsaljshmfp.jpg photo P1011953_zpsqiabjl4o.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment