Smukke DIY perleøreringe

 photo P1011957_zpscshbw4hr.jpg

Reklame i form af sponsorerede produkter

I dag viser jeg hvordan du for meget få penge kan lave de lækreste smykker i gode materialer som forgyldt sølv og ferskvandsperler.

Smyks.dk spurgte mig for lidt tid siden, om jeg kunne tænke mig at lave lidt smykker af deres materialer. Og det var jeg hurtig til at svare ja til. Den slags diy-sysleri er jo lige noget for mig 🙂 Og Smyks har et kæmpe udvalg, og alt hvad man skal bruge til at lave alskens slags smykker. Tjek selv udvalget her.

Jeg starter ud med et par fine perleøreringe a la dem, som vi finder overalt hos de store smykke-brands. Jeg har faktisk kun lavet én ørering, som er den med kæden. Den lille ørestik, som i øvrigt også laves super nemt selv, er fra Jane König. Jeg går ofte med to forskellige øreringe, og jeg er ret vild med det her match af en lille simpel perleørestik sat sammen med en perle med kæde.

Kædeøreringen er lavet af forgyldt sterlingsølv og en fersvandsperle. Jeg er med andre ord ikke gået på kompromis med kvaliteten i forhold til de smykker, du køber i butikkerne. Til gengæld er prisen svimlende lav i forhold til, og ALLE kan finde ud af at lave de her, hvis man altså kan styre en tube lim.

Du skal blot bruge:

Hvad gør du?

Du limer simpelthen blot perlen på den ene af kædens stifter. Brug ikke alt for meget lim, så der opstår en stor klat uden for perlens anborede hul. Når limen er tør (lad den hvile et par timer eller gerne natten over) skal du bøje stiften med din rundtang, som du kan se på billederne, at jeg har gjort. Den bøjes, så den følger dit øre og ikke sidder og stritter bagud.

Easy peasy, ikke?

Spørg endelig hvis I vil vide mere om processen.

Håber, I kunne bruge indlægget. Jeg kommer snart med et indlæg med flere fine DIY-smykker.

 photo P1011955_zpsvgc4bceb.jpg photo P1011960_zpskutrfpqf.jpg

^^Kæden før perlen limes på.  photo P1011959_zpss0fvtm0o.jpg photo P1011962_zpstueyqc59.jpg photo P1011964_zpsc2ahnd2u.jpg

^^Her ses det ekstra tydeligt, hvordan stiften ser ud, når den er bøjet.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Signe Kiddo 18. marts 2016 at 21:46

  Så sindssyg sej DIY, Signe!! Wow! Det tør jeg godt kaste mig ud i 🙂

  Reply
  • plummum 29. marts 2016 at 20:31

   Do it. Så nemt og resultatet er så fint.

   Reply

Leave a Comment