SWAYS – en ny lillesøster

 photo P1013215-2_zpsiaqtrlmo.jpgREKLAME

Vi kender alle sammen RAINS’ fede regnfrakker i det lækre, tykke materiale i den pæne underspillede
stil. Jeg har længe været lun på en pæn grøn sag fra netop det brand – eller en sart pastelgul fra den nye kollektion. Sagen er den, at jeg simpelthen ikke ejer en regnfrakke, hvilket er helt galt, når nu man ofte er typen, der faktisk trasker rundt i regnvejr i tide og utide på gader, stræder og på diverse legepladser. Pigerne er altid klædt på efter alle kunstens regler, men moderen… not so much.

Men det skulle egentlig ikke handle om mig nu. RAINS er nemlig aktuel med et nyt (lille)søsterbrand – SWAYS, hedder det – som laver det skønneste regntøj til børn fra 5 til 12 år i samme materialer og i samme minimalistiske stil som voksenregntøjet. Sways er lavet til det aktive og eventyrlystne barn med krudt i numsen, så tøjet er – foruden at være ligeså pænt som dets storebror – praktisk og slidstærkt.

Jeg kan lide den nyhed. Hvad med jer? Sød, lilla jakke, ikke?

 photo P1013218-4_zpswdrekxer.jpgDen lilla regnfrakke kan købes her. Se også andet fint regntøj fra Sways lige her, hvor Blommens lilla jakke bl.a. findes i en lækker gul farve (har en ting for gult regntøj).

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “SWAYS – en ny lillesøster

  1. Ihh hvor fint!
    Manden og jeg har begge fået Rains jakker i julegave af mine svigerforældre (man er vel forældre) – de er virkelig god kvalitet!

    Kh Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.