Egostrik

 Efter at have færdiggjort mit andet projekt i størrelse 4 år (jeg kommer snarest med en anbefaling), var jeg mentalt klar til at kaste mig over det allerførste egoprojekt i min strikkekarriere. En trøje med fint halsmønster for og bag i størrelse Signe. 

Det var lidt af en barriere, der skulle nedbrydes, før jeg turde. Jeg er ved med mig selv, at det helst skal lykkes her første gang. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg strikker trøjen pænt, men det er værre med pasformen af trøjen. Sidder den ikke lige i øjet, får jeg den ikke brugt, og så kommer der nok til at gå rigtig lang tid, før jeg kaster mig ud i et egoprojekt igen. Det tager immervæk liiiidt længere tid, før sådan et projekt ryger af pindene. Så kryds lige fingre sammen med mig, ikke? 🙂

Går det på den anden side godt, bliver jeg hooked. Mega hooked. Måske ustoppelig! Tænk at kunne strikke sine egne lækre trøjer og cardigans i underskønne blandinger af uld, alpaka, silke og bomuld, som ellers normalt koster en krig i den slags materialer i de gode butikker.

Skal du selv til at strikke et egoprojekt, så kan jeg indtil nu sagtens anbefale dette mønster. Trøjen hedder My Valentine, og den strikkes på pind 7. Dejlig pind.

Strikker I også til jer selv? Eller kun til børnene?

Kh, Signe

P.s. Jeg strikker i øvrigt trøjen i Melody fra Drops efter kyndig vejledning fra min lokale strikkedame, som koster en brøkdel af Sandnes’ Myk. Melody fås billigt her (affiliate-link).

  Er gået all ind på duftlys her i påsken. Mit ‘hygge’-lys giver en frisk duft i hele huset. Find det her hos Moodings.
 Så langt var jeg kommet med My Valentine i forgårs. Det går hurtigt med pind 7, selvom der kun er en smule strikketid hver aften.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Mie / pralerier 28. marts 2016 at 21:13

  Spændende – kan 100% følge dig mht den der barriere. Jeg har af og til strikket til mig selv og den seneste cardigan jeg blev færdig med for 1 års tid siden, kom jeg til at fejlvaske i en af de første vaske (!) Du kan se den her: http://www.pralerier.dk/2015/11/strikkedrmme-og-strikkebekendelser.html. Så kan man tale om, at skulle nedbryde en barriere, for at komme på dén hest igen. Nu er jeg dog netop gået igang med en ny strik i voksen størrelse – endda på pind 2,5, så der er til lidt aftner 🙂

  Reply
 • plummum 28. marts 2016 at 22:10

  Ej, den er (var) ellers også smuk. Ej, men det er jo også lige til at tude over det der. Godt du er på den igen. Og så på pind 2,5. Uf 🙂

  Reply
 • Østfronten 29. marts 2016 at 15:17

  Jeg tror det kommer, men nu har jeg faktisk lige købt ind til strik i str XL – en sweater til Herren i huset. Det er lidt vildt at kigge på 20 garnnøgler og vide at man skal igennem dem alle. Det er også det med pasform der er en barriere for mig. Er sikker på din bliver smuk ?

  Reply
  • plummum 29. marts 2016 at 20:28

   Det er s%& sejt, Stine. Den glæder jeg mig til at se. Jeg overvejede (overvejer) en Mannens Mary fra Knits and Pieces til Kasper, men så fik jeg lige lyst til denne her dag først. Hvilken trøje strikker du til J?

   Reply
   • Østfronten 31. marts 2016 at 8:49

    Vaskavullas Nord-trøje. På en herlig pind 7 (når jeg altså lige får købt pind 7. Min samling går fra str 2 til 9 – men med et hul mellem 4,5 og 9 😉

    Reply
    • plummum 31. marts 2016 at 21:23

     Den er også lækker. Måtte lige google den 🙂 Glæder mig virkelig til at se, når den er done. Håber, at J agerer model til et blogindlæg. Uh, pind 7 er farlig. Man bliver afhængig af den. Tør næsten ikke strikke noget på ‘almindelige’ pinde igen nu 😀

     Reply
 • Ufrivillig strikkepause og en perfekt vuggestue-dragt – plummum 1. juli 2016 at 8:30

  […] gerne vil færdiggøre, før jeg kaster mig over et nyt projekt til en af pigerne. Læs mere om det her. Og desuden har jeg planer om at medbringe garn og pinde på vores sommerferie, som så må afløse […]

  Reply

Leave a Comment