Dater I nok i parforholdet?

Vi gør ikke. Slet ikke. Men det er op ad bakke med to små baryler og 3 etager at renovere i en gammel 30’er villa. Men det skal dæleme ikke være en undskyldning for noget på den front. Det ville være så nemt, at sige “den tid kommer igen”, “så snart børnene er større, så…” eller “når vi er færdige med huset” osv. Men jeg tror på, at det er et spørgsmål om prioritering og på, at det er de bittesmå ting, der tæller. Vi er ikke altid god til at prioritere et “os”, men vi øver os, og vi er blevet bedre. Vi behøver ikke tale romantisk candlelight dinner, for at skabe en date. En gåtur med hinanden i hånden et kvarter, mens mormor passer pigerne, kan være guld værd. Get the picture?

Jeg ammer stadig en del – især aften og nat, og er derfor stadig lidt låst til hjemmet i de timer. Men fred være med det. Den periode varer ikke evigt, men det betyder, at vi må finde på andre måder at få os-tid på end den klassiske middag i byen, som vi før i tiden dyrkede 1 – 2 gange ugentligt.

I dag har hubby fødselsdag, og for første gang i 117 år, tog vi hinanden under armen og tog et smut i formiddagsbio   – bare os to mens mormor og morfar passede pigerne. Allerede på 45 minutter havde vi talt mere intensivt sammen end samlet den sidste måned – helt uden afbrydelser. Se. Det er de små ting, der tæller. Så mere dating i fremtiden. Det besluttede vi i dag!

Næste date bliver til gengæld en klassisk en af slagsen. Min gave til manden var nemlig intet mindre end et gavekort til en Michelin-restaurant. En af vores største fælles passioner er mad, og vi e l s k e r gode gastro-oplevelser (især sammen), og jeg var ærlig talt lidt mættet af at give tøj, sko, tasker osv., som altid bare bliver en i mængden.

Min pointe. Date mere og glem de ‘gode’ undskyldninger. En date behøver ikke koste en dyt. Det er nærværet, der tæller.

Kys Man bliver aldrig for gammel til en pyntet lagkage 🙂

BEMÆRK: Nedenstående tekst om mit outfit indehodler reklame i form af affiliate-links. 

Outfit: Jeg har lidt en blå periode. Mørkeblå og navy har p.t. erstattet sort for mig, som det også sikkert ganske tydeligt ses. Hele det her outfit består af gamle sager med undtagelse af mine nye taske, som I så ikke kan se på billederne 🙂 Se tasken her i stedet (den blå er udsolgt, men jeg linker til den sorte, der er på udsalg nu).

Den blå trenchcoat er fra sidste år, men fås stadig her i gråhvid (med 50 % rabat). Det var denne pæne dame, der fik mig til at købe i sin tid. Tørklædet er også en gammel kær ven – et Louis Vuitton, som Kasper gav i julegave for et par år tilbage. Mine blå ruskinds-loafers er også virkelig gamle, men aldrig brugt før nu. De er fra Dolce Vita, men jeg kan ikke finde dem online.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment