Vil du gæsteblogge om langtidsamning?

Et kæmpe tak for jeres respons til de af jer, der gav jeres mening til kende om mit lille indlæg om langtidsamning.

Jeg brygger som skrevet på endnu et indlæg (eller flere) om emnet, og jeg vil meget gerne høre fra en eller flere af jer langtidsammere (lad os sige dig, der ammer dit barn på 2 plus), der har lyst til at gæstblogge her på plummum. Du kan være præcis så anonym, som du ønsker, og jeg guider dig til dit indlæg med en lille række spørgsmål.

Send mig meget gerne en mail på signe@plummum.dk, hvis du vil blogge lidt her. Og del gerne indlægget, hvis du kender en eller flere, som du mener kunne have lyst til at skrive om emnet. TAK.

KH, S

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Vil du gæsteblogge om langtidsamning?

    1. Endelig, Stine 🙂 Jeg er selv med i gruppen, men jeg er ikke helt sikker på reglerne om deling af egne blogindlæg, så del meget gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.