Drømmetirsdag #1

 photo Droslashmmetirsdag1_zpskjwr4fsm.jpgIndeholder reklame i form af affiliate-links

Jeg forsøger med en ny serie her på plummum. Hver tirsdag vil jeg nemlig vise et eller flere items, jeg drømmer om netop nu. Deraf navnet “Drømmetirsdag” – opfindsomt, ikke? ;). Det kan være ting til mig, til pigerne eller boligen, én ting eller flere sager på én og samme gang.

Håber, I vil tage godt imod det koncept. I er mere end velkomne til at efterlyse ønsker på bestemte kategorier.

I dag drømmer jeg om nye hjemmesko til lillesøster i ruskind fra Minnetonka med skønne frynser. Jeg har generelt et svagt punkt for hjemmesko, og vi har allerede maaaange til begge piger. De giver altid lige det sidste touch til et outfit, og så er de jo – vigtigst – med til at holde de små, buttede fusser varme.

Find begge sko her i både brun og lyserød.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.