En sjælden omgang Signe-spam

Indeholder reklame i form af affiliate-links og PR-gaver

I går tog jeg mine søde veninde og hendes lille datter under armen for at genopleve kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård, mens de vanvittigt smukke Sakura-træer endnu står i fuldt flor. Jeg havde ellers besluttet at holde mig væk i år. Synes, at charmen er gået lidt af sammen med, at et besøg på den lyserøde allé er blevet så mainstream. Men det gør jo ikke blomsterne grimmere – det er blot lidt mere besværligt at få gode billeder i hus. I slipper dog ikke for lyserød spam, som snart vil ramme bloggen, når jeg er igennem de cirka 100 billeder jeg fik skudt på ganske kort tid;) Men I kan altså stadig nå en tur derud, før træerne afblomstrer om ganske kort tid.

Læs også: Pastel Spring – vores allerførste besøg på #kirsebæralleen i 2014, hvor jeg endda synes, at alléen var velbesøgt – jeg skulle bare have vidst 🙂

Da vi kom hjem fra vores lille formiddagstur, måtte vi straks udnytte det gode vejr i haven. Det går langsomt fremad med højbedene, fordi vi har gang i en million ting på én gang, men jeg glæder mig til at vise det færdige resultat frem.

Kasper skød endda en række billeder af mig midt i solskinsvejret, så I får en ordentlig omgang i indlægget her med uglet hår und alles. Det sker så sjældent efterhånden, at jeg står foran kameraet og ikke bagved.

Jeg var helt forårsagtig i et rigtigt Signe-outfit i ny lys blondekjole fra Rosemunde, som jeg glæder mig til at lufte i Kroatien til sommer med bare blåhvide ben og sandaler og i ny trenchcoat-kjole fra Black Swan, som kun var liiiige varm nok til vejret i går. Den glæder jeg mig i øvrigt til at bruge hele sommeren igennem. Den er ret så fin og feminin i snittet og meget let og luftig. Jeg linker til alle sagerne under teksten.

Og nu er jeg ude igen. Lørdag formiddag betyder dans for størstepigen og alenetid for mig. Og jeg tænker, at jeg kan nå et par runder på det ego-strikkeprojekt, som har ligget stille i flere uger. Og nu VIL jeg have den bluse færdig.

Outfit (affiliate-links): dress / trenchcoat dress / bag 

Læs mere om kjolen her på Rosemundes eget site, hvor du kan finde de smukkeste kjoler i lette stoffer og fyldt med delikate blonder. Se selv her.

Psssst med koden FLASH20 skulle man kunne få 20 % rabat på alt hos Boozt, hvor kjolen og tasken kan købes. Man skal blot købe for over 899 kr., og det gælder i morgen med. 

Outfit (affiliate-links): dress / trenchcoat dress / bag

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment