Sund juice til hele familien

Indeholder reklame

Jeg er og bliver en juice-pige. Jeg kan lide de sure, de søde, de stærke, de bitre, og jeg drikker mængder af det hver uge. Måske også lidt for meget. Men det er lige præcis en af de livsnydelser, som jeg ikke har tænkt mig at skære ned på – må blot passe ekstra meget på de stakkels tænder. Jeg havde endda sagt ja til at prøve et juice-boost med den nye juicelinje Green Juicing (som jeg blev præsenteret for sidste uge), hvor meningen er, at man ikke indtager andet end juice i et lille stykke tid. En juice-kur, som Kasper kalder det. Men det er ikke en kur. ‘Blot’ et boost, som jeg er helt sikker på, at min sukkerindtagende barselskrop vil have rigtig godt af. Men amning og detox er ikke venner, så jeg må vente lidt med min lille cleanse.

Jeg har for nyligt afprøvet en spritny slowjuicer på markedet. Nærmere bestemt PureJuice, som er den nyeste slowjuicer fra Kenwood, som er en lille og lækker sag at have med at gøre.

Jeg gik helt amok i juice for et par weekender tilbage i en juice-selv kasse fra Årstiderne. Det nød hele familien godt af, selvom jeg p.t. er den eneste af os, der kan lide de rigtig stærke og meget grønne(!) grøntsagsjuicer – det må vi lige lave om på efterhånden. Indtil nu gælder det om at camouflere smagen af grøntsager med lækre frugter, og det er slet ikke så vanskeligt, synes jeg. Jeg selv fik drukket mange liter juice på ganske få dage, og jeg var en smule nervøs for at få aldeles ondt i maven, men det skete ikke.

At juice på Kenwoods slowjuicer er en helt anden oplevelse, end når vi juicer på vores gamle mega-monstrum, som både larmer og er besværlig at rengøre, hvilket har gjort, at vi nærmest ikke har brugt den det sidste års tid. Den nye slowjuicer er en kompakt dame på kun 4 kg, som med 60 rotationer i minuttet presser op til 84% saft ud af frugt og grønt, så man får en juice fyldt med vitaminer og mineraler. Den presser det meste. Selv mandler. Det har jeg ikke selv prøvet endnu, men det står på min juice to-do.

PureJuice er absolut anbefalelsesværdi, hvis du ligesom mig er glad for lækre juicer, der bevarer så mange vitaminer som muligt.

Juicer I også hjemme hos jer? Jeg deler snart lidt opskrifter på forskellige variationer.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment