Lad os blive enige om

Indeholder reklame

…at maj skal afløse alle sine fætre og kusiner og selv tage vagten året ud, ok? Sådan cirka det skrev jeg i morges på min Instagram, for det var præcis den følelse jeg fik, da jeg klokken lidt over otte kunne svinge vores lille, basse af en lillesøster rundt på bObles-gyngen ude i vores store æbletræ i det mildeste, dejligste maj-vejr.

De dage her er simpelthen fantastiske. Ikke for varmt, ikke for koldt. Lige tilpas. Og haven. Den er simpelthen poppet ud på alle tænkelige måder. Jeg tror ikke, at den i år kommer til at blive flottere, end den er lige nu. Det er vores lille lukkede oase bag huset, som ligger helt afskærmet fra vejen.

Sprøde tulipaner, farverige markblomster og æbletræer, der er helt hvide af fine, runde blomster, der dufter helt vidunderligt. Jeg er forelsket i den her tid. Og jeg suger den til mig, så godt som jeg overhovedet kan, inden familiens mindste starter i vuggestue om tre uger, som dermed også er startskuddet til en helt ny hverdag.

Solkys til jer alle!

Lillesøsters søde flæseshorts er fra Knast by Krutter, som endnu engang har brilleret med en sej og kantet kollektion, som jeg kommer til at vise meget mere af herinde snart. Shortsene kan du se lige her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment