Sig hej til vores lille nye, grønne baby

De sidste mange uger, har Signe og jeg arbejdet hårdt på at få vores lille nye baby på benene og godt ud i verden. Det er ingen hemmelighed, at vi begge blev haveejere sidste år, og siden da har vi begge udviklet en kæmpe kærlighed til alt, hvad man kan dyrke, passe og pleje i haven – og inde i vindueskarmene 🙂 Derfor var der ikke langt fra tanke til handling, da et nyt online havenivers kom på tale mellem os.

Så kære venner, jeg håber, I vil byde The Garden Tale – Told by Two Gardenistas velkommen til verden. TGT er ikke en blog, ej heller et onlinemagasin i traditionel forstand. TGT er Danmarks nye online haveunivers, hvor vi deler rundhåndet ud af tips og historier fra haven – både vores egne og andres. Vi deler også alle vores lækre opskrifter på mad, der indeholder vores egne afgrøder, så man med andre ord får hele ‘fra jord til bord’-pakken.

Det hele er endnu nyt, og der vil løbende ske ændringer med sitet, men jeg håber håber håber, at I er et par haveinteresserede eller 1000 derude, som har lyst til at følge med i vores rejse. Vi er endnu havenovicer, men vi kæmper os igennem højbede og blomsterbede, får jord under neglene, sved på panden og lærer nyt dag for dag.

Vil du lære sammen med os? Du kan følge TGT på Facebook lige her, hvis du vil se de artikler, vi udgiver og generelt har interesse i det grønne univers. Vi tager også gerne imod tips og tricks, og har du en lækker have, vi skal lave en reportage over, så hold dig ikke tilbage.

Vi bliver glade, hvis I tjekker sitet ud her.

Kys fra den ene gardenista

 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Sig hej til vores lille nye, grønne baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.