Tak til jer og et kjoletip

img_3642-1

Først et kæmpe tak til de af jer, der har taget så godt imod TGT – Danmarks nye kickass online haveunivers 😉 I er mange, der har kigget forbi allerede, og det varmer de to gardenistaers grønne hjerter. Tak!

I var flere, der spurgte ind til min nye blomstrede kjole den anden dag, efter jeg havde postet den på IG. Jeg har fået den af mine basser af et par piger som den ene af to gaver til Mors Dag, og den er såmænd blot fra Zara og kan nuppes lige her. Jeg må indrømme, at jeg elsker den lidt (meget). Både når den er dresset helt ned med et par Birkenstock, som jeg har på på billedet, et par flade slip-ons eller i den anden grøft – et par heels, så man er klar til en cocktail-night.

Jeg har i øvrigt fundet de hvide Birkenstock i Arizona-modellen til 495 kr. lige her (affiliate-link). Selvfølgelig lige efter, at pigerne gav Kasper et par magen til (blot i brune) i fødselsdagsgave til 800 kr. Jeg er i øvrigt stadig helt pro Birkenstock til mine fusser. Tror, jeg skal have mig et par i en eller anden metallic-farve i år. Eller hvad med disse lækre pink (affiliate-link) til Blommen. Jeg er vild med dem. Er du til andre Birkenstock-modeller, så se et kæmpe udvalg her til gode priser.

God lørdag til jer.

S


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment