Superheltemødre i børnetøj

Processed with VSCO with f2 preset
Indeholder reklame i form af affiliate-links

Det ville være sejt, hvis man var en superheltemor med superheltekræfter, der…

  • Ikke behøvede mere end to timers usammenhængende søvn hver nat.
  • Havde otte arme, der kunne gøre hver sit på én og samme gang.
  • Kunne lave en toplækker tallerken mad med alskens sager i en umenneskelig fart – faktisk før kravet blev stillet af utålmodig og sprængfarlig tumling.
  • Havde en ustoppelig legetrang og -evne, der gerne resulterede i gemme, boldspil og tagfat non-stop 24-7.
  • Kunne bære alle sine børn på hoften i tide og utide og samtidig tilfredsstille alle andre af disses krav.
  • Ikke det mindste lod sig slå ud af fuldkommen gakkede raserianfald, der opstod, fordi far skulle gøre godnatklar og ikke mor eller fordi nogen ikke ville forsøge at tisse… på sjette time.
  • Kunne bruge sine superheltekræfter på at ordne voldrodet hjem på et splitsekund, når det flød med de 65 bleer, der tilfældigvis ikke længere var i pakken med Libero, afgnaskede pølsestykker og knuste kiks – foruden alt legetøjetet, jakkerne, støvlerne med jord osv…
  • Eller hvad med superheltekræfter, der gjorde mødre selvrensende, så de aldrig mere behøvede at tage tophektiske brusebade med hysterisk baby uden for (og snart indenfor) bruseforhænget i fuld påklædning?!
  • Kunne give sig selv et skud restylane i ny og næ, så man trods massivt søvnunderskud kunne beholde den spændstige og glatte ansigtshud.

Jeg er tilsyneladende ikke en superheltemor med superheltekræfter, men faktisk en helt almindelig en af slagsen med træt og lidt rynket hud, med kronisk søvnunderskud og alt for få timer i døgnet… Og det er da i grunden også ret sejt!

Og nå ja, så går jeg stadig i tøj fra børnekollektionerne, som fx Marmar kjolen på billederne, som jeg er ret stor fan af:)

Outfit-detaljer: Mig: kjole/Marmar Copenhagen (fra AW-kollektionen), trenchcoat/BlackSwan, sko/Converse // Blommen: Forårsjakke/Marmar, Gule gummistøvler/Bisgaard // Lillesøster: Forårsdragt/Mini Rodini, sko/Nike (lignende her).

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment