Brug for weekend efter en weekend

Det er vist et ret velkendt fænomen i børnefamilier, at man kan have brug for en ferie efter en ferie eller en weekend efter en weekend. Er vi enige? Den følelse indtraf hos mig i dag sådan cirka kl. 15, hvor jeg ærlig talt var en smule medtaget efter små 48 timer alene med to aktive piger, hvoraf den ene skal mandsopdækkes sådan cirka konstant, hvis der ikke skal ske faldskader eller forkerte ting puttes i munden og synkes.

Når vi har valgt at leve livet, som vi nu engang har de næste par år med diy-renoveringsarbejde fra kælder til kvist (i omvendt rækkefølge i vores tilfælde), så er arbejdsfordelingen også rimelig klar langt det meste af tiden. Kasper svinger diverse powertools, som han er mere end almindelig ferm til, og jeg er p.t. fuldtids-mama til vores to kærlighedsklumper. En rolle jeg elsker mere end noget andet i verden, og også den rolle, jeg befinder mig allerbedst i af alle. Men selvfølgelig ville jeg lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke ville elske, at vi var to – både mor og far – til at tage os ligeligt af pigerne i weekenden. Mest for hyggens og familiesamværets skyld. Og naturligvis hygger vi, og leger, og laver familieting, men ikke i nær samme skala, som dengang der ikke var et renoveringsobjekt fra 30’erne i vores liv. Men vi har selv valgt vores situation (omend jeg (vi) ikke helt anede, hvor sindssygt sådan en projekt er), og vi har også valgt, at de mindre flatterende tanker om projektet altid skal vendes til det gode og positive, som – uden at forsøge at være totalt lalleglad – faktisk er muligt langt det meste af tiden.

Og apropos hus-projekt. Jeg kommer snart med en update på, hvor langt vi er kommet med det hele. Der arbejdes p.t. heftigt på lillesøsters værelse, som ikke mangler det store, før vi kan sætte filt op og male det. Og endnu mere heftigt på vores nye badeværelse, som simpelthen blive toplækkert (ja, det er ikke så jantelovs-agtigt at skrive det, men det gør det virkelig). Vi har fået flere fliseprøver med hjem fra weekendens besøg i flisebutik til både vægge og gulv, og vi er pt. ved at beslutte os endeligt. Derudover er vi også i færd med at vælge armaturer. Vi har kig på både Vola og Hansgrohe, som jo (desværre) også er en noget pebret affære sådan alt i alt, men det er dæleme svært at gå på kompromis med noget som helst, når man først er i gang med at skabe sit helt eget hus.

Og nu lidt weekend-billedspam: ^^Pigerne og jeg gik en lang tur i vores lokalområde, som jeg knuselsker. Se med på Snappen, hvis I vil se vores tur, hvor vi ser på huse og pludselig endte midt i et kæmpe løb. Det kan I nå endnu – filmene forsvinder først i morgen. Jeg hedder plummumdk derinde. På vejen hjem stødte vi ind i et lillebitte loppemarked med de fineste sager. Vi fandt denne søde, gamle dukkevogn, som jeg ikke kunne stå for, en kæmpe prinsessebog og en Doktor McStuffin-madkasse.       

^^Smoothie skal der til. Jeg er som bekendt stor fan af juicer og smoothies. Især på en dag som i dag, hvor det er så varmt, og hvor jeg ikke synes pigerne indtager nok vådt eller tørt. Med smoothien her fik jeg en hel banan plus jordbær i begge. Smart. Læg i øvrigt mærke til det lille, skrammede knæ. Vi har altså fået noget af en bullerbasse.  

 photo P1013057_zpstufuhedn.jpg^^Det smukke hår altså. Gid, at jeg havde så skøn en hårfarve, som resten af min lille familie 🙂^^Og her er hun så. Den trætte mummy.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Marina / cand.mor 30. maj 2016 at 9:06

  Sommerben FTW! 🙂

  Reply
  • plummum 1. juni 2016 at 21:37

   præcis 🙂

   Reply
 • Cecilie 30. maj 2016 at 10:28

  Dejlig beskrivelse <3 Det er så sejt et projekt altså. Og tak for at blive mindet om at vende tingene til noget positiv. ja, smoothies er en vinder – jeres endda så fint i de flas der – jeg blander indimellem lidt blendet havregrød i, hvis jeg synes mindstemusen ikke vil spise så meget fast føde i varmen 🙂 Uh jeg er også meget jaloux over den hårfarve, men synes altså dit hår er meget fint også!
  God dag til jer.

  Reply
  • plummum 1. juni 2016 at 21:38

   Sød sød kommentar. TAK! God idé med havregrød. God måde at snige lidt ekstra solid føde ind på.

   Reply
 • Camilla 30. maj 2016 at 11:23

  Åh hvor jeg kender det beskrevede til helt under hårrødderne.. ! Det er så ubeskriveligt dejligt og så ubeskriveligt hårdt på samme tid. Men hvor er man priviligeret i sådan et liv, når man er velsignet med små kærlighedsbomber og weekendshandymænd ;0)
  Fortsæt det gode arbejde!!!! Masser af energi jeres vej!!!

  Reply
  • plummum 1. juni 2016 at 21:39

   Præcis. Vi er så priviligerede, og det skal vi simpelthen huske på. Tusind tak <3

   Reply
 • Extravagant søndag – plummum 13. juni 2016 at 14:02

  […] her. Sent søndag aften og ønsker mig, at de næste to dage også var en lørdag og en søndag. Igen. Renoveringsbøvl(!), afdansningsbal for størstebarnet, huset fuld af gæster to dage i […]

  Reply

Leave a Comment