Jeg tillader mig at være bundlykkelig et øjeblik

 photo P1013238_zpsqdxhbfkr.jpgOg pludselig gik der fire dage uden blogging. Jeg forsøger faktisk at tjekke ind en gang dagligt, men det er bestemt ikke altid, det lykkes. Det er nemlig ikke stof til bloggen, der mangler. Men den tid, ikke!?… Teksten herunder skrev jeg i går formiddags, mens jeg ventede på, at min store pige blev færdig med sæsonens sidste dansetime før det store afdansningsbal, og af en eller anden grund fik jeg aldrig trykket udgiv. Men her kommer det. 

Vi var alene hjemme i går hele dagen. Farmand var til grill-party med arbejdet, og han trængte absolut til lidt udeliv, så vi hyggede og legede alene i haven, havde besøg af veninde, spiste boller med rigeligt smør og pålægschokolade og legede vilde vandlege.

Det var ret fabelagtigt, og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at vi kan give vores børn så priviligeret en barndom. Jeg bliver rørt helt ind i det inderste af sjælen, når jeg ser pigernes glade ansigter og hører deres små glædeshvin, når de løber igennem vandsprøjt i haven og plasker i badebassinet. Det er livsbekræftende.

Og haven blev pludselig forvandlet til Atlanterhavet: “Kom mor, vi bader i Atlanterhavet. Jeg elsker bare at være i Atlanter. Her er mega meget vand”…  😉

Den sommer, de piger, det liv! Jeg tillader mig lige at være bundlykkelig et øjeblik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA photo P1013254_zpsaamu2try.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment