Status fra mig og plug ‘n’ play-top

^^Bare mig og et lille laksebræt 🙂

Det er helt ironisk. Disse uger har jeg så travlt med diverse blogrelaterede opgaver, at jeg ikke finder tid til at blogge. Det skal jeg lige have lavet om på asap, så der bliver balance i tingene igen. Og jeg tjekker også kun ind nu for en kort bemærkning.

Vi kan se frem til en weekend helt uden arbejde og renovering, som muligvis er første af slagsen i snart 8 måneder. Jeg glæder mig umådeligt. I morgen drager vi nemlig endnu engang mod Fårup Sommerland, hvor vi blandt andet skal stifte bekendtskab med parkens nye 4-stjernede hotel.

Og så til sagen. I er mange, der har spurgt til min off the shoulder top, som jeg har lagt på Instagram et par gange. Den er et vaskeægte fund fra AliExpres til en flad 50’er. Kvaliteten er fin, og det tog godt 14 dage, før toppen var fremme. Jeg tog i øvrigt en størrelse større end, end jeg plejer, som jeg ofte gør, når jeg køber fra Asien.

Find toppen her hvor den også findes i hvid.

Kh, Signe

Og p.s. Jeg elsker off the shoulder-tendensen, der faktisk er meget morvenlig, når man som mig stadig ammer derudad. Den er jo lige til at trække ned, så baby/barn kan plugges på. En slags plug ‘n’ play-top 😀


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment