Kom lige med ind i soveværelset igen

Reklame: Jeg bruger affiliate-links i indlægget. P1013737I får i dag endnu et detalje-kig ind i soveværelset, som bliver mere og mere færdigt – vi har nu ogå fået spejl op, et vævet tæppe på gulvet fra Moodings.com, og Kasper er blevet færdig med radiatorskjuleren, som er blevet SÅ smuk og lækker og lige som vi havde besluttet – næh, faktisk pænere.

Dog mangler vi stadig lidt derinde, før vi kan kalde det færdigt, (men bliver man nogensinde helt færdig med at indrette et rum? Ikke mig tror jeg); fx en lampe i loftet, som jeg endnu er ved at beslutte, et par hylder til væggen, et nyt sengetæppe og tilhørende gavlpuder, lidt mere dims i min vindueskarm og låger til vores nye garderobeskab.

Ja, lige nu stornyder jeg bare, at vi overhovedet har et skab. Jeg har haft mit tøj i en papkasse samt hængende på et par stativer i kælderen i over et halvt år, så da vi e n d e l i g var så langt at vi kunne købe og installere et skab i soveværelset, var jeg ellevild. Tænk, at noget så ordinært som et garderobeskab pludselig kan føles så luksuriøst. Husrenovering længe leve:) Det rykker nogle grænser, kan jeg godt fortælle jer, uden at overdrive.

Se med på billederne herunder, hvor jeg viser lidt detaljer frem.    P1013720 ^^Vindues-dims bestående af blåt fad fra H. Skjalm, ‘HYGGE’ duftlys fra Skandinavisk, en loppefundskrukke til mine smykker og blomster fra haven.  P1013736

^^Fint lille spejl i jern i farven ‘antik messing’. Spejlet er tungt og lækkert at have i hænderne. Jeg tror dog, at det bliver flyttet ud i vores gang oven på, når den står færdig. Jeg er nemlig fortsat meget hooked på det her gulvspejl, som også har en ramme i jern, og Kasper mener bestemt, at jeg skal ønske mig det i fødselsdagsgave. P1013733 P1013729

^^For at skabe lidt ekstra hygge og karakter i soveværelset har jeg tilføjet et vævet tæppe fra House Doctor, som jeg har lagt mellem garderobeskab og seng. Det er både dejligt for fødderne, men som bonus også med til at få vores soveværelse til at syne bredere. P1013726 P1013721^^Her ses et glimt af den nye radiatorskjuler, som jeg er blevet så tilfreds med. Det er vigtigt for os at bibeholde/gendanne den gamle muremesterstil i huset, og jeg synes, at radiatorskjuleren her rammer plet. Nu er Kasper jo en ret fortravlet mand, men jeg pønser på at få ham til at skrive de enkelte step i en diy-guide til sådan en. Der er nemlig store summer penge at spare her. De er temmelig pebrede, hvis du skal købe dem på specifikke mål og i et ønsket design. Stolen stammer fra Kaspers bedstefar.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Julie 7. juli 2016 at 21:08

    Så fint. Hvor er sengetæppet fra?

    Reply
  • Julie 29. oktober 2016 at 11:17

    Kom endelig med en guide til den radiatorskjuler! Den er da for flot!! 🙂

    Reply

Leave a Comment