Tilbage med fornyet styrke

835e3c4a-8b3d-490c-94ea-a7ea5c6a279f
Ganske snart vender vi snuden mod Danmark, og mine ferieblues – som meldte sin ankomst i dag – er næsten forsvundet igen allerede. Meget atypisk for mig, der ellers har for vane at søbe godt og grundigt rundt i den slags.

Husrenovering skal i gang igen, og jeg glæder mig som bare pokker. Fra at hade hele projektet en smule lige op til ferien, har jeg fået blod på tanden og et skud fornyet energi. Den ferie var tiltrængt.

Jeg vender tilbage med et indlæg om hele projektet, så snart vi er hjemme. Jeg har fået nye ideer og nye tanker. Og jeg har voldsomme skriveabstinenser.

Kram til jer

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Tilbage med fornyet styrke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.