Uden hjem i 17 dage. Hvad så?

IMG_0439

Jeg kunne desværre ingen billeder finde af nedpakningsprocessen eller vores flytning(er), men den lille collage her viser ret godt, at vi holder helt ubekymret ‘tvungen efterårsferie’ i 17 dage, mens al vores habengut er trygt og sikkert opbevaret.

Reklame

Hvad gør en familie, når den er uden hjem i 17 dage? Altså helt uden hjem til både møbler, tøj, køkkenudstyr – ja, ALT hvad man ejer? Læs her, hvad vi gjorde, da vi stod i den situation sidste år. 

I dag skal vi lige en tur tilbage til oktober sidste år. Den måned, hvor Kasper, pigerne og jeg rykkede teltpælene op i lejligheden på Amager for at flytte i vores nyindkøbte (gamle) villa. Det lyder jo gnidningsfrit, hvilket det som sådan også var. Vi havde blot den lille udfordring, at vi kunne se frem til 17 dage uden et hjem. Det var simpelthen sådan, vi kunne få det til at passe med overdragelse af lejlighed og efterfølgende overtagelse af hus.

Heldigvis kunne mine forældre rumme os i de 17 dage, hvor jeg stadig havde barsel, men hvor Kasper måtte pendle frem og tilbage til arbejde og dermed tilbagelægge sådan ca. 4 timer på motorvejen hver dag. Men de kunne naturligvis ikke også rumme alt vores habengut – møbler, tøj, køkkenmaskiner, grill, havepotter, etc. etc. Og det ville i øvrigt slet heller ikke give mening at køre flere store flyttelæs helt ned til dem.

Derfor blev løsningen i stedet af leje et fint lille rum hos Pelican Self Storage, som kunne rumme alle vores sager sikkert, godt og tørt, mens vi var boligløse. Vi lejede et rum i en fysisk distance midt mellem vores lejlighed og det nye hus, og da priserne for leje af sådanne rum faktisk er ganske favorable, lejede vi det, så vi havde det i en måned før overdragelse af lejlighed og fjorten dage efter overtagelse af hus. På den måde kunne vi i ro og mag pakke alle vores ting sammen i flyttekasser og køre ud med dem løbende og efterfølgende hente tingene i etaper, når vi havde tiden til det. At gøre det på den måde betød naturligvis, at vi praktisk talt fik en ekstra flytning oveni hatten, men det havde nærved været helt umuligt for os, hvis den opbevaringsløsning ikke havde været til stede.

Og det er faktisk ikke første gang, vi gør brug af opbevaring hos Pelican Self Storage. Faktisk lejede vi permanent et rum, da vi boede i vores 60 kvm store (lille) lejlighed på Nørrebro back in the days. Kasper er gammel skiinstruktør og har en hel del skiudstyr, som vi absolut ikke havde plads til dengang. Og jeg har bare mange ting sådan på helt generel basis 🙂 Et opbevaringsrum kan derfor også fungere som et (ekstra) loft- eller kælderværelse i huset eller lejligheden, som selvfølgelig bare ligger lidt længere væk end op eller ned ad en trappe.

Står du og mangler plads til opbevaring, så tjek mulighederne ud for et ekstra rum i en kortere eller længere periode lige her.site-vi

Billede er udlånt af Pelican Self Storage.

Det var ordene fra mig i dag. Jeg forsøger lige at æde, at det er mandag og hverdag igen efter fire ugers ferie. Er ikke helt med på den endnu, men kaffe hjælper, og så får pigerne en meget kort dag i dag. Savnet er ret stort! 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Stine 8. august 2016 at 13:15

  Hav en god mandag.

  Reply
  • plummum 8. august 2016 at 13:23

   Tak og i lige måde!

   Reply
 • Anonym 9. august 2016 at 11:38

  Genkender det!! Vi boede 18 dage hos min svigermor i vores flytteperiode og benyttede også Pelican. Det var helt super!!! De var så søde og fleksible, da vi havde brug for en ekstra dags opbevaring og det fik vi med rabat.
  Men hold op hvor er det dejligt at få tingene tilbage og lidt frustrerende at flytte ting to gange ?

  Reply
  • plummum 9. august 2016 at 12:51

   Det er så nemt og helt perfekt. Men øv hvor er det egentlig ret ubehageligt ikke at have sit eget hjem. Også selvom det kun er for en kort periode 😉

   Reply

Leave a Comment