Kjolen til oktoberbryllup

Indeholder reklame i form af affiliate-links

fe73c87c-ba56-4d25-ba2a-ba7b0ff99f54-1
Min dejlige veninde skal giftes den til oktober, og jeg søger den helt rette kjole til den lejlighed. Den skal være lang – enten maxi eller midi. Det befinder jeg mig bedst i som bryllupsgæst. Og så gør det jo slet heller intet, at den lange kjole dækker de efterårsblege ben lidt. Jeg har set på en del forskellige, men netop i dag har Boozt op til 50 % rabat på en lang række varer – og altså kun i dag.

Jeg har derfor set hele maxikjole-kategorien igennem og fundet et par gode bud på bryllupskjoler til gæsterne. Jeg er især lun på kjolen med blonde fra Inwear. Find alle de nedsatte maxikjoler her.

Husk, at rabatten kun gælder i dag.

Se også sensommerudsalget på børnetøj, mandetøj og øvrigt dametøj.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.