Kavat med op til 50 % rabat

Indeholder reklame i form af affiliate4c5d2f38-f3ad-4896-90c7-a815ecfee4c6

Som Kavat-ambassadør må jeg lige slå et slag for, at Boozt igen i dag kører en af sine mest populære kampagner, crazy deals! Så måske skulle du købe et par lækre sko til efteråret nu. Jeg har i hvert fald samlet lidt lækkert herover. Er specielt vild med de ferskenfarvede frynsesko.

Udvalgte populære varer fra brands som Ganni, Tiger of Sweden, Odd Molly, Guess, Gant, Samsøe & Samsøe, Boss, Kavat, Molo, Mini A Ture og Lyle & Scott er nedsat med op til 50%. Kampagnen slutter allerede til midnat kl. 23.59, så smut forbi nu og se, om I kunne fristes.

Alle varer fra Kavat her.

Børnetøj her.
Dametøj her.
Herretøj her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.