Travlhed og rosa røjsere

 photo P1014277_zpsdptpfj9x.jpg
Hej med jer

Jeg sidder p.t. begravet med hovedet i en computer de fleste af døgnets vågne timer for at få styr på et projekt, og det må bloggen lide lidt under. Jeg har ellers planer om at vise jer en af sæsonens allerpæneste regnvejrsuniformer. Og sådan en er jo ikke at kimse ad, når man bor i et land, hvor regn er hverdagskost mange af årets måneder.

Jeg håber, jeg når at opdatere bloggen med hele sættet i morgen. Indtil da kan I få et lille kig på gummirøjserne, der er rosa og simpelthen noget af det fineste – og tilmed er meget behagelige at have på. Jeg er vitterligt tosset med dem og har flere gange gået rundt i støvlerne, når regnen er udeblevet også. Jeg har åbenbart en ting for rosa sko i øjeblikket, som I måske så her.

Find røjserne lige her, hvor de også kan klikkes hjem i mere klassiske farver eller med lavere skaft.

Hej hej igen

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Travlhed og rosa røjsere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.