Flere renoveringstanker, vinduesdimseri og et godt udsalgstip

Indeholder reklame i form af affiliate-links photo P1014328_zpsr3imh2uk.jpg

Et sent aftenindlæg fra min hånd, hvor jeg deler lidt renoveringstanker OG giver jer en kode, som giver 25 % på alt hos moodings.dk. Koden står bl.a. nederst i indlægget, hvis du bare vil hoppe til shopping-delen med det samme. 

Det tog mig lang tid at sluge, at jeg ikke bare kunne gå amok i indretning, da vi overtog huset den 1. november sidste år. Det er ligesom min ting, hvor Kasper er på det ægte håndværkerarbejde. Jeg har fået ret strenge ordre på ikke at bruge mit krudt på klatforbedringer hist og her på noget, der alligevel skal laves helt om inden for nær fremtid. Men den stue, ikke? Det kribler i mine fingre for at få lov at gå bananas med en indretningstryllestav, malerpensel etc. Vores stue er (bliver) husets hovedrum, og der er intet gjort ved den endnu – vi har ikke engang malet den. 

Når husets førstesal er færdig skal vi i gang med den helt store tur hernede, hvor væggen mellem stue og køkken rives ned, køkkenet skiftes ud og de gamle plankegulve ligeså – de har ikke har mere i sig. Det betyder, at jeg mildest talt er utilfreds med vores stue – eller faktisk med hele underetagen. Så utilfreds, at jeg ofte ikke orker gæster i mit hjem. Jeg kommer meget hellere til dem. Det bunder naturligvis i, at jeg slet ikke har et hjem, der afspejler mig og os endnu. Det er dæleme en proces det her.

Væk med brune karme 

Men lidt ordner jeg i ny og næ. Stuens vindueskarme var fx beklædt med noget brunt folie af en art, som havde til formål at ligne træ. Helt tosset, da karmene i forvejen er træ og ville have taget sig pænere ud uden folie og maling, når man nu alligevel gik efter det rå træ-look. For et par uger siden fik jeg nok og skrabede alt det gamle folie af med møje og besvær for derefter at slibe karmen ned og til sidst give den tre gange, hvid maling med høj glans. Den ‘lille’ ændring pyntede helt usigeligt, og jeg er p.t. i gang med at give næste karm samme behandling. Jeg skal blot lige have flyttet sofaen foran vinduet langt væk, så ikke Elton kan komme op i karmen, hvor han elsker at ligge og kigge ud, når vi ikke er hjemme. Det ville blive noget værre svineri med hund i våd maling 😉 

Og nu stod jeg pludselig der med en hvid og ‘helt ny’ karm, som var meget tom. Så jeg måtte dimse. Selvfølgelig måtte jeg det. Jeg har bestilt lidt nye sager, som jeg har blandet med nogle af mine gamle loppefund, og jeg er egentlig slet ikke færdig med dimseriet. Men lige nu, kan man med koden plummum25 spare 25 % på alle de ting, jeg har bestilt hos Moodings.dk, og det tip skal I ikke snydes for.

 photo P1014334_zpswt8ozobv.jpg

Grøn marmor og messing er en af mine yndlingsmaterialekombinationer i indretnigen i øjeblikket – gerne med et splash af rosa på den ene eller den anden måde. Jeg har derfor bestilt et grønt marmorfad, som jeg vil bruge til stilleben med vaser, lysestager, krukker og andet dims. Det skal ikke se ud som på billedet herover, men jeg skal altid bruge nogle dage til at beslutte mig, når nyt skal ind i indretningen.

Den geometriske messingvase til venstre finder I her, og min gamle Lyngby vase kan også fås med 25 % hos Moodings, kan jeg se. Find Lyngby-vasen her. Hånd i træ fra HAY her, kammerstagen i messing er et loppefund, og duftpindene fås her.

 photo P1014329_zpskqotuaza.jpg

Duftpindene giver en delikat, frisk og afdæmpet duft i vores underetage, og jeg synes det er herligt i vores gamle villa, som i ny og næ har lidt sjove lugte. Jeg er ikke hysterisk med dufte, hvis de bare er lækre og ikke dominerende.    photo P1014326_zpsmhvjvuku.jpg

Pludselig – efter mange års fravær – har der sneget sig en Orkidé ind i mit hjem igen. Jeg var tosset med dem i 00’erne som så mange andre, og siden har de mindet mig alt for meget om en overstået livsepoke. Men så i sidste uge, fik jeg lyst til en igen, og den pynter ret fint i den store messingpotte, synes jeg.  photo P1014331_zpsr9nh7c7e.jpg

Den lille dåse, som er god til det hemmelige slik, findes her.  photo P1014332_zpsvpq3fi24.jpg

Det er fint, det grønne marmor.  photo P1014324_zpsndgy8eno.jpg

Og husk så at bruge koden plummum25 hos Moodings, hvis I vil udløse rabatten på de 25 %.

Godnat fra mig.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Vinduesdimseri vol. 2 – plummum 14. september 2016 at 12:16

    […] stuen, så den er pæn og hvid og ikke beklædt med brunt, gammelt folie i trælook. Hvis du læste dette indlæg, så ved du, hvad jeg […]

    Reply

Leave a Comment