Mandag på en onsdag

 photo P1014338_zpsqbimzdis.jpg

Øverste billede af Elton beskriver ret godt vores alle sammens humør i dag – hvem, der bare kunne ligge sammenrullet i et tæppe på sofaen det meste af dagen godt skærmet af sine egne poter:) Her hersker veritabel mandagsstemning på en onsdag. Jeg er hjemme med to sløje piger. Den ene mere end den anden, og det betyder som bekendt altid lidt mindre nattesøvn til alle og lidt mere mor-in-action sådan på generel basis. Elton derimod, han har en fest. Han nyder, at vi er hjemme hos ham hele dagen og laver ikke så meget andet end at putte sig ind til størstepigen, der er gået i hi på sofaen. Han passer så godt på hende, og det smelter mit hjerte at se.

Vi venter i disse minutter på onkelbesøg, lægger perleplader og skriver lidt på bloggen – sidstnævnte er mest min aktivitet;)

God onsdag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment