Månedlig forkælelse til din pelsede ven

 photo P1014236_zpsr82rmrep.jpgReklame i form af ambassadørskab

Hej allesammen. Mit navn er Elton, og jeg har lånt min menneskemors blog i dag. Det skal nemlig handle om mig nu, så ved du det.

Min mor får mange pakker. Ret ofte! Men de er ikke til mig, og hun synes ikke, det er en god idé, at jeg får lov at få del i alle de herligheder, selvom jeg hellere end gerne bidrager med et par bidemærker og en omgang savl på alle hendes nye ting.

Men så den anden dag, kom der en pakke, og den var til mig. MIG! Jeg blev ellevild og kunne med det samme lugte, at dén pakkes indhold kun kunne være til små pelsede venner. Og ganske rigtigt. Kassen, som min mor kalder for Bullerbox, indeholdt kun lækre hundesager. To stykker legetøj og tre pakker snacks for at være helt præcis.

Min mor syntes, det var smart at gemme et par godbidder nede i kassen blandt alle tingene, som jeg selv skulle snuse mig frem til. En god måde at stimulere mig på, siger hun. Somme tider hælder hun også noget af mine mad ud på græsset, så jeg ikke bare skal spise det fra min hundeskål. Det er sjovt… og sundt for mig.

 photo P1014225_zps3yricv0a.jpg photo P1014231_zps75tegdu0.jpgEfter godbidsjagten legede vi i haven med de seje, røde pølser på snor. Det er blevet mit yndlingslegetøj, når vi leger ude, og jeg kan love jer for, at jeg kan hoppe højt efter dem, når de svinges rundt i luften – eller løbe stærkt efter dem, når de kastes fra den ene ende af haven til den anden!

Der var også grillet kyllingefilet i Bullerbox’en. Og den var t o p l æ k k e r. Jeg får ellers normalt kun tørfoder med lidt vådfoder blandet i (selvom jeg hellere end gerne spiste alt muligt andet også, når husets mindste menneske gavmildt deler ud fra sin højstol), så den kylling var ren og skær delikatesse. Uhmmm, mit hundemundvand begynder at løbe igen bare ved tanken om den bløde, lækre filet 😉   photo P1014195_zpsvb3sjo7c.jpgNår man sådan har været på jagt efter godbidder og leget med ‘pølser på snor’, så har man lige brug for en pause, så hvorfor ikke tage en ‘siddende morfar’? Det er så rart.  photo P1014223_zpskxdiyrda.jpg photo P1014227_zpstofcvkah.jpg photo P1014232_zpsmumtnetz.jpg photo P1014193_zpsdd7mqxyr.jpgHov, er der måske en godbid hernede i revnen på mine søstres havebord? Ja, det tror jeg sørme, der er.

Jeg er vild med min Bullerbox, kan du nok forstå – og forhåbentlig også se på billederne. Og det allerbedste er, at den kommer igen og igen hver måned. Bullerbox lander i mine menneskeforældres postkasse én gang om måneden, og hver gang er der 5 – 6 udvalgte hundesager i af høj kvalitet – både legetøj og lidt lækkert snack. Bullerbox passer til alle størrelse hunde, for du skal nemlig få dine forældre til at registrere, hvor stor du er, når I bestiller boksen.

Helt ærligt fra hund til hund. Jeg synes, du skal få dine menneskeforældre til at bestille dig et abonnement på Bullerbox lige her. Det koster 179 kr. om måneden, men den første måned får man til 99 kr.

Det var bare det fra mig. Måske ses vi igen herinde en dag, hvis jeg får lov at få mine poter på tastaturet.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment