Kan en vaskemaskine være fashionabel?

Annonce: Blogsamarbejde med ElectroluxProcessed with VSCO with f2 preset

…Ja, åbenbart!

Jeg har lige fået en ultrasej vaskemaskine ind ad døren. En Electrolux Ultracare Eco, som er en af fire maskiner, der er blevet til i et styling-samarbejde mellem Electrolux og Storm & Marie. Jeg har endnu ikke afprøvet maskinens funktioner. Ja, faktisk er den ikke engang koblet til, men jeg måtte lige tippe om den her guldplettede basse allerede med dårligt mobilbillede und alles

Den er jo for vild at se på, og så kan den vaske 9 kg. tøj ad gangen og tilmed dampe dine silkekjoler – glæder mig til at afprøve sidstnævnte funktion især. Slut med vores kedelige, hvide vaskemaskine. Vores vaskekælder har meget bedre af sådan en fræk sag her.

Jeg vender stærkt tilbage med mere info om maskinen, når den er koblet til og gennemprøvet 🙂

Boligmagasinet.dk skrev også om maskinen tidligere på året, hvor alle fire modeller kan ses in action. Se her

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Kan en vaskemaskine være fashionabel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.