#eltonthecavalier

cd741f92-e3c0-4b88-a75a-17fac4581e2dEfter meget få dage som hundeejer blev det klart for mig, at Elton naturligvis måtte have sin egen profil på Instagram, hvis jeg ville undgå at hundespamme plummums profil fuldkommen. Så det fik han. Og har du lyst til at følge med i hans daglige eventyr sammen med pigerne og os, så kan du gøre det lige her. Han er sød derinde, kan jeg love jer. Også derinde. 

Han hygger sig gevaldigt og har allerede fået en masse venner af samme race fra hele verden, som han ‘taler med’ dagligt. Jeg kan afsløre, at der findes et ultrastærkt og stort hunde-community på de sociale medier world wide. Præcis som jeg i sin tid erfarede det, da jeg sprang ud som strikke-lady. Længe leve de sociale medier. Jeg er vild med, hvor nemt de kan connecte folk, der har fælles interesser uafhængigt af fysisk afstand.

Kys til jer.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Christina 22. september 2016 at 11:21

  Han er simpelthen så fin! 🙂 Kaiser og jeg ELSKER at følge med på Eltons fine profil. <3

  Reply
  • plummum 22. september 2016 at 11:24

   Tusind tak for dine søde besked <3 Vi elsker også at følge jer. Så mega hyggeligt. Det er helt crazy så meget man kan gå bananas i hund 😉

   Reply

Leave a Comment