Converse og Timberland med op til 50 % rabat

ReklamesarenzacampaignVi bliver i skokategorien i dag også.

Sarenza kører nemlig to fede kampagner indtil på mandag den 3. oktober kl. 12. De næste knap fire dage kan du altså shoppe både Converse og Timberland med helt op til 50 % rabat. Der er mange modeller at komme efter til både børn, damer og herrer, og jeg synes, der er noget for enhver smag, hvad enten du er til det helt klassiske eller lidt mere funky.

Selv kunne jeg sagtens overveje et par 6in Timberland-støvler til vinterbrug eller et par nye Converse. Jeg bliver ved med at elske Converse og har brugt dem on and off gennem hele livet. De er gode både til kjoler og jeans. Lige nu kunne mine hvide af slagsen godt snart trænge til en udskiftning. De er ved at være liiiidt beskidte at se på, selvom de ofte ordnes.

Find alle Converse-modellerne her.

Find alle Timberland-modellerne her. 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.