Badeværelse coming up: En status

Indeholder reklame i form af affiliate-links photo P1014583_zps4g7brnzz.jpgJeg har længe lovet en lille status på husprojektet, og den kommer her med fokus på badeværelset på 1. salen. Vi fordeler kræfterne lidt forskellige steder i øjeblikket, selvom vi ellers normalt tager ét rum ad gangen i den her proces. Men det kan lade sig gøre at lave flere rum samtidig, når der fx er tørre- og dermed ventetid i et rum, hvor ressourcerne så kan lægges i et andet.

Vi er helt inde i husets kerne i alle rum, og det gælder ikke mindst på badeværelset, der engang var et køkken og et gammelt badeværelse i to separate rum. Væggen er for længst revet ned, og vi er nu ved at lave de ‘nye’ vægge, så der kan blive 100 % klar til de næsten 400 kg. fliser, der ankom i sidste uge. Vores vvs’er har lavet klar til guldvarmen og fikset alle de nye rør, som sådan et badeværelse skal bestå af – det er ikke så få kan jeg hilse og sige. Og Kasper har støbt gulvet med hjælp fra min far og venner. Det gjorde en verden til forskel rent kosmetisk, som tydeligt kan ses i forskellen fra de to billeder herunder til billede nr. 4 (altså det med beton all over). I love it. Den støbning rykkede… også mentalt.

 photo P1010120-2_zpsalfjegrs.jpg^^Rørene i rionettet er klar til at varme vores gulv op og give os varme fusser om et par måneder.  photo P1010122_zpsnxf9plgh.jpg photo P1014589_zpsltgi2mhn.jpgOg jeg køber dimser og dutter, og vi mangler næsten ‘kun’ at beslutte element og håndvask nu. Jeg krydser lige fingre for, at der ikke er fire måneders levering på det, når først vi får bestilt.

Jeg er ikke til alt for meget stål og ren minimalisme, men vil gerne skabe et hyggeligt nordic slash italian-ish hjemmespa, og jeg gennemsøger diverse boligblade, blogs og Pinterest 117 gange på daglig basis. Mine seneste køb er et par lækre sager fra by Wirth i egetræ og kernelæder. Toiletrulleholderen er virkelig lækker, og det har jeg ærlig talt aldrig sagt om sådan en fætter før 🙂 Det samme er knagerne. Især dem med læderstropper. Det giver et helt andet udtryk med træ og læder på badeværelset end det mere traditionelle stål.

Du kan finde knager og toiletrulleholder hos Moodings.com her.

 photo P1014584_zpsy9afjqce.jpg photo P1014586_zpso0odvaqy.jpgDer bliver knald på vores gulv, der kommer til at bestå af lutter mønstrede fliser, som du kan se på billedet herover og herunder. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Væggene bliver til gengæld holdt i helt hvid, så de ikke larmer, når gulvet gør.  photo P1014585_zps8zptm7s2.jpg

Mere fra badeværelset kommet så snart, der er mere spændende nyt at dele på den front.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Badeværelse coming up: En status

 1. Ih det bliver fint, Signe!! Jeg var tæt på at købe de præcis samme fliser til kolonøjserens badeværelse, ‘en Thomas syntes det blev for dyrt ?

  Nu fortryder jeg bittert, at jeg ikke holdt fast ? Well, det må blive, når vi en dag renoverer herhjemme.

  1. Guuud, hvor skægt, Signe 🙂 Vi havde faktisk besluttet os for nogle andre først (noget sildebens-halløj i sort sten), som kostede næsten dobbelt op. Så altså vi synes jo lidt, at vi gik med en ‘billig’ (host) løsning her, selvom det pludselig løb op, da vi skulle betale fliserne til hele badeværelset. Ups ups.

 2. Uhh, sikke nogle flotte fliser!! Og elsker også træ og læder, men hvordan holder man det rent på et badeværelse? Er totalt miljøskadet ift. hygiejne, ha ha. Du er ikke tilfældigvis faldet over en lille træhylde i samme stil? Sådan en mangler jeg nemlig til vores badeværelse, men de fleste er så bredde, at det bliver for voldsomt.

 3. Vil er også i gang med badeværelsesrenovering og ser på fliser for tiden. Hvor har I fået jeres fine fliser fra og hvad var m2-prisen? (Og er det natursten?)
  Tak for en fin blog!

  VH
  Sofie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.