Mirror, mirror on the wall

Indeholder reklame i form af affilate-links photo P1014594_zpssxh1gr9j.jpgVi bliver i boliggenren igen i dag. Hvis du vil læse gårsdagens indlæg med en status på projekt badeværelse, så se her.

Jeg hentede mit nye spejl fra Normann på posthuset i går, og som overskiften ellers indikerer, så hænger det altså ikke på væggen, som I kan se. Spejlet er ret fantastisk, og farven er lige i øjet. Det er altså ikke kun ældsten her hjemme, der har hang til den farve. Moderen er også vældigt glad for et pink splash hist og her.

Jeg manglede sådan et spejl, som både kan pynte, men også som er flytbart, så jeg kan jagte den bedste belysning, når makeup’en skal lægges. P.t., når vi kun har ét badeværelse, og der er optaget som der altid(!) er, når jeg skal lægge makeup om morgenen, så er det ret irriterende at stå i en halvmørk gang foran et gammelt spejl og forsøge at gøre noget som helst pænt 😉 First world issues.

NU er problemet løst, og jeg har tilmed et lækkert spejl til at pynte i mit soveværelsesvindue, som på grund af bunden, der er formet som en bakke, kan passe godt på mine smykker, når jeg går i seng om aftenen.

Find spejlet hos Moodings lige her, hvor det fås i mange lækre farver.   photo P1014596_zpsuugf3rjw.jpg photo P1014593_zpsecwk9msy.jpg photo P1014592_zpsba4rpejq.jpg photo P1014591_zpsxizripru.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment