Avocado-havre cookies til farten

 photo P1014604_zpsbyefqou9.jpgJeg blev så fristet  af Cecilies opskrift på havrecookies den anden dag, at jeg straks måtte springe ud i min egen version med avocado, banan og masser af syrlige bær. Jeg er vild med sunde hapsere, jeg kan have med mig på farten. Jeg må nemlig sande, at vores nuværende hverdag ofte kalder på lette løsninger, vi kan forberede i forvejen, hvis jeg fx ikke lige få al det morgenmad indenbords, som jeg burde ved morgenbordet, fordi pigerne naturligvis prioriteres højest, og fordi tiden er knap.

Jeg kan også afsløre, at det er et hit at have cookies med på turen til og fra institution, hvis der skal lidt godt til på ruten. De er både forbavsende mættende og indeholder lutter gode sager. Vil du bage din egen portion, så se med her.

Du skal bruge:

 • 1 æg
 • 1 banan
 • 1 avocado
 • 8 Incabær (jeg bruger dem fra Urtekram – vælg i øvrigt præcis de tørrede frugter eller bær, du er fan af)
 • 0,6 dl kokosolie
 • 1 tsk vaniljeekstrakt eller korn fra en vaniljestang
 • 130 g havregryn (jeg bruger OTA Solgryn som er perfekte i strukturen til formålet)
 • 50 g tørrede strøfigner (jeg bruger Urtekrams, men igen – brug rosiner, hakkede abrikoser etc.)

Tænd ovnen på 175 graders varmluft. Bland æg, banan og avocado, incabær, kokosolie og vanilje i en skål eller en foodprocessor og blend det hele godt igennem. Nu røres havregryn og strøfigner i massen. Sæt små runde og flade klatter på en bageplade med bagepapir. Jeg fik 9 cookies ud af min dej, men den kan sagtens række til flere, hvis klatterne formindskes.

Bag i 15-20 minutter, og dine cookies to go er færdige.

Har I selv brug for sunde og lette løsninger som denne i hverdagen?

 photo P1014603_zpskfq7nlvz.jpg photo P1014607_zpsh1opwrqx.jpg photo P1014606_zpsoj5qtwlb.jpg^^De her Incabær fra Urtekram smager himmelsk, hvis man har hang til det sur-søde.  photo P1014608_zpscgybgj6i.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

 • Maria 11. november 2016 at 13:16

  Dejlig opskrift, som jeg skal have prøvet 🙂
  Ønsker dig en god weekend og holder du en giveaway på et tidspunkt vil jeg gerne dele den på min nye giveawayblog, hvis du synes kan du bare kontakte mig:-)

  Reply

Leave a Comment