Vil dine børn have gadgets, der matcher dine?

SPONSORERET

Vi nyder lige de sidste timer hos mormor og morfar, før vi vender snuden hjem for at se, hvad far plus håndværkerven der hjemme har udrettet på 1. salen, på lillesøsters kommende værelse OG i badeværelset i stueetagen. Jeg glæder mig ikke mindst til at kunne få et normalt bad igen, uden at skolde min stakkels hud af hver evig eneste morgen. Sådan har det været de sidste mange måneder. Vores blandingsbatteri er afgået ved døden – eller tæt på – og nu er der forhåbentligt sat et nyt et af slagsen op, når vi kommer hjem.Det ville være helt luksuriøst ikke at skulle noget, der minder om at klatvaske sig hver morgen. Ærlig talt.

Og nu skal det handle om legetøj endnu engang. Jeg håber, at I sætter pris på mit øgede legetøjsfokus her op til jul, hvor der jo skal købes gaver en masse, og inspiration er aldrig at kimse ad. 

Vi har fået en kasse med produkter fra Kidz Delights Tech-Too serie, som er en serie af interaktive gadgets til børn, der ligner mors og fars – blot med mere barnlige udtryk og funktioner. Vi kender det allesammen. Vores små poder kan ikke holde fingrene fra mors og fars iPad, fjernbetjening, kaffemaskine, nøgler etc. og imitationen af, hvad vi gør vil ingen ende tage. Og det er netop det, som Kidz Delight søger at imødekomme med Tech-Too serien.

I filmen her kan du se produkterne, og et par søde børn in action med dem:

I indlægget her har jeg fokus på to produkter til de helt små – en fjernbetjening udformet som giraf og et fejesæt. Næste uge tager vi fat på et par Tech-Too-produkter til de lidt større børn.

Giraffe Remote kan lære dit barn tal og farver og har samtidig en quiz-knap, der udfordrer dit barn med små nemme spørgsmål og opgaver fx “find tallet 2”. Og de små knapper, barnet skal ramme udvikler samtdig både finmotorikken samt øjehånd-koordinationen.

 photo P1010012_zpsc8iv3tp6.jpgSilly Sam Broom er et lille sæt med fejebakke og kost, som taler, når barnet bruger sættet. Det er klart favoritten hos lillesøster af de to sæt, vi anmelder i indlægget her. Hun elsker at feje, og jeg har flere gange måttet vriste et fejebakkesæt (pædagogernes vel og mærke) fra en meget ulykkelig halvandenårig pige i vuggestuen ved afhentning. Dit barn kan trykke på kostens næse for at høre sjove lyde og sætninger, og trykkes på næsen i mere end 1 sekund skifter kosten sprog.

 photo P1010006_zpswpbda8ul.jpg

Hvis du vil læse mere om Kidz Delights legetøj, så tjek ind på hjemmesiden her – alle priserne er meget rimelige, og der er endda udsalg på mange af dem nu. Du kan samtidig med fordel også udse dig et par produkter, som du synes rigtig godt om. Næste uge kommer jeg nemlig til at skyde en fin konkurrence af, hvor en heldig vinder kan få fingrene i at par af produkterne efter eget valg.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • VIND gadgets fra Kidz Delight til dit barn – plummum 24. november 2016 at 12:03

    […] I sidst uge skrev jeg om Kidz Delights Tech-Too serie, der består af børnegadgets, der ligner mors og fars til forveksling. Serien består af en bred vifte af interaktivt legetøj med realistisk high-tech udseende, og det henvender sig til børn i alderen 1-5 år afhængigt af modellen. […]

    Reply
  • Vinderen af Kidz Delight-konkurrencen er… – plummum 2. december 2016 at 22:55

    […] har trukket en vinder af Tech-Too produkterne fra Kidz Delight, som jeg har skrevet om både her og her. Produkter, der repræsenterer gadgets til børn, der ligner mors og fars men med søde og […]

    Reply

Leave a Comment