Vores jul i år

f32fdbef-0ae3-47ea-9c96-9f2c9fc94788-1
December måned nærmer sig med hastige skridt og på grund af en helt fyldt arbejdskalender er jeg lidt bagud på alt, hvad julen indebærer. Jeg må hellere komme i gang. Jeg elsker at sysle med kreasagerne op til jul. At skabe små, fine dingenoter til vores vægge og juletræ og at vide, at de kan bruges år efter år. Det er fantastisk. Ikke mindst at observere pigernes glæde og forventning ved det hele.

I år skal vi være værter på selve juleaften for første gang, og jeg har lovet ældsten et juletræ, der går helt op til loftet, som vi selv skal ud og fælde et sted i Nordsjælland. Vi mangler derfor en del pynt til at fylde træet ud.

Jeg har endnu ikke planlagt vores krea-skaberier for i år, men jeg har været et smut tilbage på min Instagram-konto under hashtagget #plummumschristmas2015 for at blive inspireret. Du kan se et udsnit af vores sidste jul på billedcollagen over teksten.

Hvordan skal I holde julen i år og har I gode idéer til diy-julepynt?

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Vores jul i år

    1. Jeg bruger også altid Pinterest til inspiration til nærmest ALT 🙂 Måske jeg lige skulle tjekke dit board ud. Har du link til det? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.