Lately

img_8097untitled-2…Var største-kiddo og jeg til et event på STAY på Bryggen med Danefæ. Vi brugte mest af alt tiden på utroligt fine kager og ballondyr.

Processed with VSCO with f2 preset…Men vi brugte også tiden ved den her seje væg, som STAY-hotellet har i lobbyen. Jeg pønser på en eller anden lignende hjemme i huset. Vi har jo rig mulighed for at klaske sådan en op under vores renovering. Spørgsmålet er bare hvor? Og er det mon bedre med end sort tavle til kridt i stedet og ikke tusch? Del gerne ud af erfaringer. Vi fik i hvert fald skrevet vores navne her, før vi smuttede til Danefæ-event og fik et mindre sukkerchok.

img_7982…Er mit hjerte mere end én gang smeltet over, hvor NUTTET Elton er, når han falder i søvn de mest umulige steder. Her ligger han helt sammenkrøllet på min muttis hånd. Han er den største (mindste) puttehund, jeg kender. Han ville være tilfreds, hvis han måtte ligge hos en af os hele dagen lang altid.

Processed with VSCO with f2 preset…Har vi luftet nye vinterstøvler fra Growingfeet.dk. Jeg blev en smule presset da begge piger pludselig ikke kunne være i deres vinterstøvler – eller nogle andre sko for den sags skyld. Rigtig meget er udsolgt nu, men Growingfeet har altså en hel del lækkert tilbage til både mor og børn. Pigerne tog begge et voksespring sådan nærmest overnight, og det betød, at næsten ALT skulle skiftes ud til de små fusser. Støvlerne er fra Angulus, og kan købes her. Pssssst. Jeg skyder snart en skøn skøn konkurrence i gang om ultralækre støvler. Stay tuned.

img_7827… Har vi leget u t r o l i g meget med modelervoks fra Play-Doh. Vi har en stor plastikboks fyldt med gode sager i kælderen, som vi tager op nærmest dagligt. Det er en af pigernes yndlingsaktiviteter i øjeblikket.

img_8115….Er jeg gået i gang med en kæmpe make-over af vores køkken. DET glæder jeg mig som et lille barn til at blive færdig med. Jeg viser meget mere på blog og SoMe-kanaler, når tiden er inde. Det bliver sejt! Og jeg lover at man kan komme langt på et ok lavt budget. Wait and see.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment