VIND gadgets fra Kidz Delight til dit barn

Konkurrencen er sponsoreret af Kidz Delight

Mine gadgetsglade børn er i fuld gang med at prøve deres egen ‘iPad’, ‘Apple Watch’ og ‘iPhone’. Har du også et barn eller flere, der synes, at den slags er sjovt, så læs lige med her. Du kan nemlig også være så heldig at vinde en ekstra julegave her i indlægget.

I sidst uge skrev jeg om Kidz Delights Tech-Too serie, der består af børnegadgets, der ligner mors og fars til forveksling. Serien består af en bred vifte af interaktivt legetøj med realistisk high-tech udseende, og det henvender sig til børn i alderen 1-5 år afhængigt af modellen.

Vi har testet et lille smartwatch, en tablet og en smartphone, der alle ligner Apples produkter blot i en mere barnlig udgave. Produkterne giver dit barn mulighed for at lære tal, farver, instrumenter og dyrenavne. Begge piger synes, produkterne er sjove og har allerede flere gange ikke været helt enige om, hvem der har ret til at lege med sagerne. Se fx på det nederste billede, hvor ‘snyde-iPaden’ bliver hevet og flået i fra to forskellige sider;)

Tech-Too produkterne erstatter selvfølgelig ikke hverken en rigtig tablet eller smartphone, men det er heller ikke pointen, og ej heller det, pigerne forventer, når de leger med dem. Produkterne indgår fx ofte i en rolleleg, og det er de perfekte til. Smartphonen bruges lystigt til at ringe til farmand for at sige, at han skal komme hjem fra arbejde. Så sødt! Se også videoen i mit tidligere indlæg om Tech-Too serien, hvis du vil se produkterne in action. Det sker aldrig, at hverken vores iPhones eller iPad havner i en tilfældig rolleleg hjemme hos os. Det er produkterne en anelse for kostbare til. Med ‘snyde-produkterne’ kan de til gengæld bare give den gas.

Kunne du selv tænke dig et par af produkterne fra Kidz Delights Tech-Too serie, til en ekstra julegave så smut ind på hjemmesiden her og vælg 1 eller 2 produkter, som du kunne tænke dig at vinde og skriv hvilke i en kommentar herunder. Konkurrencen kører til den 30.11.2016, hvor jeg vil afsløre en vinder på bloggen.

Good luck!

 photo P1014678_zpsmxskxnvz.jpg photo P1014680_zpshtmyci7d.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

15 thoughts on “VIND gadgets fra Kidz Delight til dit barn

 1. Det er interessant legetøj – interessant, fordi jeg er lidt ambivalent omkring alt den teknologi… men alt med måde, og vi vil meget gerne teste “My first tablet” og “Smartphone”, hvis vi er heldige.

 2. Jeg er overbevist om, at alle mine bananer ville få glæde af smartphone og tablet 🙂 De er også VÆLDIGT glade for vores iPad, som vi begrænser forbruget af til særligt trætte eftermiddage og weekender. Jeg ville synes, det var meget mere dejligt med et stykke legetøj, hvor de er knap så passive som de ofte ender med at være med iPad’en i hånden (forDI netflix er the SHIT jo)… 🙂

 3. Som lærer og skoleleder gennem mange år, så synes jeg det er fantastisk med disse lærerige stykker “legetøj” 🙂

  https://shopping.coop.dk/produktbilleder/smartphone-med-laererige-spil-om-tal,-farver-mv-interaktivt-legetoej-med-realistisk-udseende.jpg?id=6400464&w=150&h=150
  Denne her er da genial 🙂

  https://shopping.coop.dk/produktbilleder/my-bath-time-lil-elephant-den-soede-elefant-spiller-musik-og-sproejter-med-vand.jpg?id=6443694&w=440&h=440
  Og denne her vil v ære til stor gavn 🙂

  Jeg vil deltage med stor glæde 🙂
  Ved lige hvem som det vil glæde og udvikle.

  Glædelig juletid ønskes 🙂

 4. Jeg har fra et vennepar hørt hvordan deres datter var UTROLIGT interesseret i fjernbetjeningen, da hun opdagede hvad det var, så tænker at Zip Zap TV fjernbetjening nok ville være et fornuftigt valg, når nu jeg selv får en søn her indenfor nærmeste måneds tid..
  My first tablet bli’r sikkert også et hit, men der går nok alligevel lidt tid, før den rigtigt kan komme til sin ret.

 5. Jeg vil gerne vinde “My first tablet” og “Zip zap tv fjernbetjening” da det er nogle af de ting, min datter elsker at dimse med herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.